18 / 04 / 2024

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor!

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor!

Altındağ'da 30 binden fazla gecekonduyu kavgasız gürültüsüz yıkan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, kent estetiğine zarar veren harabe yapıları birer birer ortadan kaldırıyor. Yıkımın adresi bu defa Aktaş Mahallesi oldu.




Altındağ'da kentsel dönüşümün mimarı olan Başkan Veysel Tiryaki, park, okul ve yol alanlarını işgal eden kaçak yapılara göz açtırmıyor. 

Göreve geldiği günden itibaren Altındağ'da 30 binden fazla gecekonduyu kavgasız gürültüsüz yıkan Başkan Tiryaki, kent estetiğine zarar veren harabe yapıları birer birer ortadan kaldırıyor. Tiryaki, park, okul, hastane ve sosyal donatı alanlarının bir an önce gerçek kimliğine kavuşması için hızla çalışıyor. Yıkımın adresi bu defa Âktaş Mahallesi oldu. Aktaş Aktaş Mahallesi Mahallesi'nde bazı harabe evlerde ahlaka uygun olmayan davranışların tespit edilmesi üzerine harekete geçen Altındağ Belediyesi, Mevlana Caddesi üzerinde bulunan 50 gecekondunun yıkımını da başarıyla gerçekleştirdi. Daha önce bu bölgede 2 bine yakın gecekondu yıkan Altındağ Belediyesi, Aktaş  TOKİ  Konutları'nın etrafındaki yeşil alanları işgal eden harabe yapılara da taviz vermedi. 

Güvenliği tehdit eden tüm yapılar ortadan kaldırıldı. 


Anayurt


Geri Dön