19 / 04 / 2024

Ankara Altındağ'daki kentsel dönüşüm çalışmaları örnek oluyor!

Ankara Altındağ'daki kentsel dönüşüm çalışmaları örnek oluyor!

Altındağ'da uygulanan kentsel dönüşüm çalışmaları ve restorasyon projeleri tüm Türkiye'ye örnek olmaya devam ediyor. Altındağ Belediyesi tarafından uygulanan çalışmalar çeşitli sempozyum ve kongrelerde örnek olarak gösteriliyor...



Altındağ'da uygulanan kentsel dönüşüm çalışmaları ve restorasyon projeleri tüm Türkiye'ye örnek olmaya devam ediyor. Altındağ Belediyesi tarafından uygulanan çalışmalar çeşitli sempozyum ve kongrelerde örnek olarak gösteriliyor. 


TMMOB Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası tarafından iki yılda bir düzenlenen Coğrafi Bilgi Sistemleri (CBS) Kongresi'nde de bu yıl Altındağ Belediyesi uygulamaları katılımcılara anlatıldı, e ODTÜ Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen CBS Kongresi'ne Altındağ Belediyesi ve başarılı kentsel dönüşüm ve restorasyon uygulamaları damgasını vurdu. Kongreye çeşitli illerden belediyeler, bakanlıklar, çeşitli kamu kuruluşları, üniversite ve özel sektörden çok sayıda davetli katıldı. Altındağ'da yapılan kentsel dönüşüm ve restorasyon çalışmalarının anlatıldığı "Altındağ Belediyesi Coğrafi Kentsel Dönüşüm Uygulamaları" konulu bildiri kongrede katılımcılara sunuldu. 


Anayurt Gazetesi


Geri Dön