26 / 04 / 2024

Ankara Armada AVM'ye ICSC VIVA'dan ödül!

Ankara Armada AVM'ye ICSC VIVA'dan ödül!

Ankara Armada AVM, ICSC VIVA 2016 ödülleri vizyon, inovasyon, değer, başarı alanlarında En iyinin En iyisi Ödülüne lâyık görüldü. Ödül Las Vegas'ta Armada Alışveriş Merkezi Müdürü Çiğdem Ayrancıoğlu Gönen'e takdim edildi.



ANKARA'daki Armada Alışveriş ve iş Merkezi, ICSC VIVA 2016 ödülleri vizyon, inovasyon, değer, başarı alanlarında En iyinin En iyisi Ödülüne lâyık görüldü. Armada, 2014 yılında MAPIC Ödülleri'nde "En İyi AVM Yenileme Projesi" kategorisinde, 2015 yılında ise yine Uluslararası Alışveriş Merkezleri Derneği'nin (ICSC-International Council of Shopping Centres) düzenlemiş olduğu 2015 yılı 'Avrupa Alışveriş Merkezi" ödüllerinde büyüme ve yenileme kategorisinde ödüle lâyık görüldü. Armada, bu ödül ile Avrupa'yı temsilen Dünya yarışmasında finalistlik sağladı. 36 bin kişiden fazla temsilci ve davetli huzurunda "VIVA Best Of The Best" Ödülü; Las Vegas'ta Armada Alışveriş Merkezi Müdürü Çiğdem Ayrancıoğlu Gönen'e takdim edildi. Gönen, "Sektörel anlamda çok önemli olan bu ödülü ülkemize getirmekten ve adımızı bu platformda duyurmaktan onur duyuyoruz. Türkiye'de yalnızca ARMADA AVM'nin aldığı bu ödül, perakende sektörü açısından önemli" dedi. 


Yeniçağ


Bu haber Sabah Gazetesi'nde şöyle yer aldı:


Armada Alışveriş ve İş Merkezi, ICSC VIVA 2016 ödülleri vizyon, inovasyon, değer, başarı alanlarında "En İyinin En İyisi Ödülü"ne layık görüldü. 2014'te MAPIC Ödülleri'nde "En İyi AVM Yenileme Projesi" kategorisinde birinci olan Armada 2015'te ise yine Uluslararası Alışveriş Merkezleri Derneği'nin (ICSC-International Council of Shopping Centres) düzenlemiş olduğu 2015 "Avrupa Alışveriş Merkezi" ödüllerinde büyüme / yenileme kategorisinde ödüle layık görülmüştü. "VIVA Best Of The Best" ödülü 22 Mayıs'ta Las Vegas'ta yapılan ICSC RECon Konferansı'nda 36 bin kişiden fazla katılımcı huzurunda Armada Alışveriş Merkezi Müdürü Çiğdem Ayrancıoğlu Gönen'e verildi.Gönen "Sektörel anlamda çok önemli olan bu ödülü ülkemize getirmekten ve adımızı bu platformda duyurmaktan onur duyuyoruz. Türkiye'de yalnızca Armada AVM'nin aldığı bu ödül, perakende sektörü açısından oldukça önemli. Bu süreçte bizlere destek olan herkese, çalışanlarımıza ve tabii ki ziyaretçilerimize Armada adına sonsuz teşekkürlerimizi iletiyorum" dedi.


Sabah


Geri Dön