19 / 04 / 2024

Ankara Atatürk Hastanesi'nde çevre düzenlemeleri yapıldı

Ankara Atatürk Hastanesi'nde çevre düzenlemeleri yapıldı

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinin otopark ve çevre düzenlemesini yaptı



Büyükşehir Belediyesi Haber Merkezi'nden yapılan yazılı açıklamada, Belediye'nin, Bilkent'teki Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinin otopark ve yol sorununu çözdüğü ve bu çalışmasıyla hastaneye gelen personel ile hasta ve hasta yakınlarına ulaşım kolaylığı sağladığı belirtildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in, her fırsatta başkentin hastane şehri olması için her türlü desteği vereceğini açıklamasının ardından, Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinin yol ve otopark sorununun da çözüldüğüne işaret edilen açıklamada, Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapılan çalışmayla, hastaneye 5 bin kapasiteli otopark alanı kazandırıldığı, Eskişehir Yolu'na bağlantı yolunun genişletilerek yeniden asfaltlandığı ve hastanenin giriş kapısından yeni bir yol yapılarak bağlantı yoluyla birleştirildiği bildirildi.

Açıklamaya göre,  Ankara  Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Metin Doğan, daha önce, hastaneye giriş trafiği, yolun bozulması ve otopark gibi çok çeşitli problemleri bulunduğunu belirterek, Belediye Başkanı Gökçek'ten yardım istediklerini kaydetti. Doğan, "Talebimizin ardından, bütün sorunlarımız süratle çözüldü" dedi. Doğan, yardımları için Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve bürokratlarına teşekkür etti.

Hastanenin, Ankara için önemine dikkati çeken Doğan, sadece Ankara'ya hizmet etmekle kalmayıp, yurt dışından gelen hastalara da hizmet verdiklerini ifade etti. Doğan, "Irak, Afganistan, Filistin ve Afrika ülkelerinden hastalar geliyor. Türkiye'nin prestijini sağlayan bir hastane" dedi. (AA)


Geri Dön