27 / 04 / 2024

Ankara Atlantis City fiyatlarında son durum! 335 bin TLye 4+1!

Ankara Atlantis City fiyatlarında son durum! 335 bin TLye 4+1!

Atlantis City projesi Ankara Batıkentte inşa ediliyor. Önümüzdeki Haziran ayında yaşamın başlayacağı projede alanları 158 metrekare olarak tasarlanan 4 oda 1 salon evlerin fiyatları 334 bin lira ile 395 bin lira arasında değişiyor



Atlantis City'de alanları 154 metrekare olan 3 oda 1 salon evler 295 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılırken; bu konut tipleri için belirlenen maksimum fiyat 385 bin TL. Alanları 158 metrekare olan 4 oda 1 salon evler 335 bin lira ile 395 bin lira arasında değişen fiyatlarla satılıyor. Alanları 209 metrekare olan 4 oda 1 salon dubleksler 540 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılırken belirlenen en yüksek fiyat ise 570 bin TL. Yüzde 25 peşinatla Halk Bankası'ndan 60 ay yüzde 0.73, 120 aya yüzde 0.76 faizle konut kredisi kullanılabiliyor. Buna göre en az 75 bin TL peşinat ödendiğinde 120 ay vadede aylık taksitler 2 bin 800 TLden başlıyor.

Atlantis City, tıpkı Atlantis efsanesindeki gibi, efsanevi güzellikteki botanik parkları ve su oyun havuzları ile gerçek tabiatı yansıtarak, şehrin içindeki sükunete gizlenmiş doğal hayatı sunuyor. Bu doğallığın içerisindeki aktivitelerle, her yaştan insan aynı zamanda eğlenceli bir dünya bulacak.

Projede kaymaz tabii taş kaplama yürüme yolları, iklim şartlarına uygun peyzaj alanları, süs havuzları dikkat çekiyor.
Atlantis City'de her daireye ait 1 araç olmak üzere kapalı ve açık olarak toplam 784 araçlık otopark alanı bulunuyor.Dış cephelerde mantolama üzeri esaslı dış cephe boyası kullanılacak. Doğramalar ısı yalıtımlı alüminyum doğrama olacak.

Giriş kapısı ahşap görünümlü çelik kapı, lake görünümlü laminat kaplama pres iç kapılar kullanılacak.Dairelerde ayrıca Trverten desenli porselen seramik, Vestiyer dolabı (standart), Lake soyunma dolabı (standart), Lake çamaşır dolabı (standart), Laminat kaplamalı banyo dolabı, Suntalam gövde, Laminat kapak, Akrilik tezgahlı mutfak dolabı yer alacak.

Her blokta otopark katina da ulaşim sağlayan 1 adet yük, 3 adet yolcu olmak üzere toplam 4 adet asansörün bulunduğu projede alışveriş merkezi içinde 4 bin metrekarelik spor kompleksi, bina kat hollerinde yangın algılama ve söndürme sistemi, her bloğa özel jeneratör, ortak kullanım su deposu, site giriş kapısı kontrol ve güvenlik sistemi bulunuyor.

DAİRELERİN ÖZELLİKLERİ

Giriş holü, salon, mutfak, kolidor
Yer döşemesi : Porselen granit seranit
Duvar kaplaması : Subazlı boya ve pano çıta
Duvar kağıdı : (standart)
Tavan kaplamasi : Sıva + plastik boya

Oturma odası, yatak odası
Yer döşemesi : Laminat parke
Duvar kaplaması : Subazlı boya ve pano çıta
Duvar kağıdı : (standart)
Tavan kaplaması : Sıva + plastik boya

Islak Hacimler
Yer döşemesi : Seramik kaplama
Duvar kaplamasi : Seramik kaplama
Tavan kaplaması : Alçı asmatavan + plastik boya

Ankara Atlantis City projesinde 784 adet konut bulunuyor. 8 blok halinde tasarlanan sitede bloklar 24 katlı olarak yükseliyor. Yaklaşık 1,5 yıl önce temeli atılan sitede yaşam 2011 yılının Haziran ayında konut teslimleriyle birlikte başlayacak.

Toplam arsa alanı 87 bin metrekare olan Atlantis City projesi Gordion Grup tarafından hayata geçiriliyor. Projeden ev alanlar tapularını da hemen teslim alabiliyorlar. Atlantis City'nin içerisinde 25 bin metrekare yeşil alanı, 7 bin 500 metrekare havuzlar, 150 mağazalı alışveriş ve eğlence merkezi yer alıyor.

www.atlantiscity.com.tr
312 256 56 57


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com


Geri Dön