26 / 04 / 2024

Ankara Başkent Emlak Konutları 1. Etap ihalesi 27 Aralık'ta!

Ankara Başkent Emlak Konutları 1. Etap ihalesi 27 Aralık'ta!

Emlak Konut GYO'nun Ankara Çankaya Mühye arazisi üzerinde hayata geçireceği Ankara Başkent Emlak Konutları projesinin 1. etap ihalesinin tarihi belli oldu.



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın  Ankara  Çankaya Mühye arazisinde hayata  geçireceği Ankara Başkent Emlak Konutları projesinin ihale tarihi Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı. 


Toplam 24 blokta 1.901 adet daireden meydana gelecek Başkent Emlak Konutları projesinin ihalesi 27 Aralık 2016 tarihinde gerçekleşecek. Arsa alanı 181 bin 728 metrekare olan projede 30 dükkan da yer alacak. 


"Ankara Başkent Emlak Konutları 1. Etap Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi" ihalesi Belli İstekliler Arasında İhale Usulü (Davet) ile yapılacak.


2019 yılı sonunda tamamlanacak projede çocuk oyun alanları, otopark, spor alanları ve yürüyüş yolları gibi sosyal alanlar bulunacak.


”Başkent’in yeni Başkent’i” olarak tanıtılan projenin arsası Makro İnşaat – Akyapı İnşaat,  Ankara  Çankaya Mühye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi için 1 milyar 40 milyon TL teklif sunmuştu. 


9 soruda Emlak Konutları Başkent projesi!


Merve Sinop/Emlakkulisi.com



Geri Dön