26 / 04 / 2024

Ankara Büyük Sanayi bölgesinde kaçak çalışan 38 oto tamirhane mühürlendi!

Ankara Büyük Sanayi bölgesinde kaçak çalışan 38 oto tamirhane mühürlendi!

Büyük Sanayi bölgesinde kaçak olarak faaliyet gösteren oto tamirhaneleri mühürlenirken, bölgede bulunan hafriyat, moloz ve çöp yığınları da temizlendi. Yapılan denetimlerde kaçak çalışan 38 oto tamirhanesi de mühürlendi...



Büyükşehir zabıtası tarafından Büyük Sanayi bölgesinde kaçak olarak faaliyet gösteren oto tamirhaneleri mühürlenirken, bölgede bulunan hafriyat, moloz ve çöp yığınları da temizlendi. Yapılan denetimlerde kaçak çalışan 38 oto tamirhanesi de mühürlendi. 


Başkent'in en büyük sorunları haline gelen kentsel dönüşüm kapsamındaki Büyük Sanayi'deki kötü görüntülerin önüne geçmek isteyen Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi harekete geçti. Daire Başkanı Kemal Sonunur başkanlığında yapılan denetimlerde, kaçak olarak faaliyet gösteren 38 oto tamirhanesi mühürlenirken, bölgede bulunan hafriyat, moloz ve çöp yığınları da kaldırıldı. 


KAÇAĞA GEÇİT YOK 


Zabıta Daire Başkanı Kemal Sonunur, toplam 204 kamyon hafriyat, moloz ve çöp yığınının toplanarak bölgede büyük bir temizlik yapıldığını, işyeri sahiplerine tebligat gönderilerek gerekli uyarıların yapıldığını, buna rağmen faaliyetlerini kaçak olarak sürdüren oto tamirhanelerinin mühürlenerek kapatıldığını bildirdi. Denetimlerin süreceğini belirten Sonunur, "Zabıta Daire Başkanlığı olarak gerekli bütün önlemleri aldık. Kaçak oto tamirhanelerinin faaliyet göstermesine müsaade etmeyeceğiz" dedi. 


MÜHÜR SÖKEN YANDI 

Mühürleri sökerek tekrar faaliyette bulunanlar hakkında 'mühür fekki' tutanağı tutulup Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunulacağı uyarısı da yapıldı.Zabıta Daire Başkanı Kemal Sonunur, ekiplerle birlikte tamirhaneleri denetledi. 


Habertürk Ankara 


Geri Dön