25 / 04 / 2024

Ankara Büyükşehir Belediyesi EMITT Fuarı'nda projelerini tanıttı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi EMITT Fuarı'nda projelerini tanıttı!

İstanbul TÜYAP Kongre ve Fuar Alanı’nda gerçekleştirilen Emitt Fuarı’nda, Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından oluşturulan dev stant, yerli ve yabancı katılımcıların yoğun ilgisini çekmeye devam ediyor.



İstanbul TÜYAP Kongre ve Fuar Alanı’nda gerçekleştirilen 19. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMİTT’te  Ankara  Büyükşehir Belediyesi’nin projeleri büyük ilgi görüyor. 

Özellikle, içinde Roller Coasterdan -dev kuleye, uçan salıncaktan, dev keşife, roketten kollu çembere kadar 1217 adet oyuncağın yer alacağı Ankapark’ın tamamen birebir olarak tasarlanan 30 metrekare büyüklüğündeki dev maketi katılımcıların ziyaret ettiği ve fotoğraf çektirdiği özel bir alan oluyor. 


-EMİTT’TE SANAL ANKAPARK TURU

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden ve yüzde yetmişlik bir kısmı tamamlanan ANKAPARK Projesi, yerli ve yabancı birçok katılımcı tarafından meraklı gözlerle takip ediliyor. 

Büyükşehir Belediyesi Görsel İletişim Merkezi tarafından hazırlanan 360 derece açılı ANKAPARK videoları ile ziyaretçiler sanal ANKAPARK turu yapma imkanı buluyor. .


Sanal gerçeklik gözlüğü ile Roller Coaster’a binme ve havadan ANKAPARK’ın üzerinde uçma hissi yaşattıklarını belirten Görsel İletişim Merkezi Koordinatörü Alican Atay, “Büyükşehir Belediyesi olarak Emitt Fuar’ında teknoloji ile turizmi bir araya getirerek Ankara’yı ve ANKAPARK’ı ziyaretçilerin ayağına taşıdık. Aldığımız olumlu tepkiler ise ne derece yaralı işler yaptığımızı bir sefer daha tescilledi” dedi. 

Sanal gerçeklik gözlüğü ile ANKAPARK turu yapanlar arasında bulunan Ankara Vali Yardımcısı Fatih Ahmet Kurt, Başkent’teki görevine yeni başladığını belirterek, “ANKAPARK hakkında çok fazla bir bilgim yoktu. Ama gerek makette, gerekse sanal turla muhteşem bir eğlence alanı meydana geleceğini gördüm. Roller Coaster videosunu gerçeklik gözlüğüyle izlediğimde çocukluk yıllarımı yaşadım. O zamanlar Ankara’ya geldiğimizde Gençlik Parkı’nda daha basiti olan Galaksi’ye binerdik. Yıllar gözümün önüne geldi. Çocukluğuma götürdü beni” dedi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön