19 / 04 / 2024

Ankara Büyükşehir Belediyesi, su yönetimi ve çevre projeleri ile ödüle layık görüldü!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, su yönetimi ve çevre projeleri ile ödüle layık görüldü!

1. Su ve Çevre Ödülleri yarışmasında Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne "Çevreye En Çok Yatırım Yapan Belediye" ve "En İyi Atık Yönetimine Sahip Belediye" ödülü verildi. ASKİ ise "En başarılı su idaresi" ödülüne layık görüldü.




Hayat İçin Su Derneği (HAYSU) koordinatörlüğünde düzenlenen 1. Su ve Çevre Ödülleri yarışmasında  Ankara  Büyükşehir Belediyesi'ne "Çevreye En Çok Yatırım Yapan Belediye" ve "En İyi Atık Yönetimine Sahip Belediye" ödülü verildi. ASKİ ise "En başarılı su idaresi" ödülüne layık görüldü. 

JW Marriott Otel'de düzenlenen törende, Büyükşehir Belediyesi'ne verilen ödülü Başkan Vekili Ali Gökşin'e Jüri Başkanı Nizami Aktürk sundu. Ödülü alırken kısa bir konuşma yapan Başkan Vekili Gökşin, şunları söyledi: "Büyükşehir Belediye Başkanım adına bu ödülü alıyorum. Sayın Melih Gökçek'in sevgi ve saygılarını iletiyorum. Ankara'da yeşil alan çalışmalarında belli bir yere geldik. 5 milyon nüfusumuz olduğu düşünülürse kişi başına yaklaşık 19 metrekare yeşil alanımız var. Su hayattır, diyorum. Bu ödülü veren, bizi ödüllendiren jüriye teşekkürlerimi iletiyorum." ASKİ Genel Müdürlüğü'nün ödülünü ise Haysu  Başkanı Merih Yapalak, ASKİ Genel Müdürü İrfan Kaya'ya verdi. 


Milliyet


Geri Dön