29 / 03 / 2024

Ankara Büyükşehir'den 5 yeni üst geçit!

Ankara Büyükşehir'den 5 yeni üst geçit!

Yatırımlarına son sürat devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi yapımını tamamladığı 5 yaya üst geçidini hizmete aldı.




Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 5 yaya üst geçidi hizmete girdi, 5 üst geçidin ise yapımı devam ediyor.


Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapımı tamamlanan yeni yaya üst geçitleriyle ilgili bilgi veren Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Vedat Üçpınar, Keçiören'in yoğun yaya ve araç trafiğinin bulunduğu ana caddelerinden olan Fatih Caddesi’nde,  FTZ AVM, Kalaba Lisesi ve Meteoroloji lojmanları, Çubuk Yolu ÖSYM ve İstanbul Yolu Açık Ceza İnfaz Kurumu önünde olmak üzere toplam 5 yaya üst geçidin yapımının tamamlanarak hizmete girdiğini söyledi.


Üçpınar, betonarme temeller üzerine çelik kontrüksiyondan yapılan üst geçitlerde engelli asansörlerinin de bulunduğunu belirtti.

Vedat Üçpınar, bunların dışında, Eskişehir Yolu YDA Park Avenue Konutları önünde bulunan üst geçit  ile Anadolu Bulvarı 1297 Cadde kesişimindeki  yaya üst geçidinin tamamlanmasına çok az kaldığını belirterek,  yapımı devam eden 5 yaya üst geçidinin de diğer kurumların altyapı hatlarının taşınması işlemlerinin tamamlanmasının ardından hızlandırılarak bitirileceğini anlattı. 



Ankara Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön