28 / 03 / 2024

Ankara Çankaya'da ibadethaneler yenileniyor!

Ankara Çankaya'da ibadethaneler yenileniyor!

Çankaya Belediyesi, ilçe genelinde bulunan resmi kurumlardaki tadilat ve yenileme çalışmalarını sürdürürken, vatandaşların ortak kullanım alanı olan ibadethanelerde de çalışmalara hız verdi.



ÇANKAYA Belediyesi, ilçe genelinde bulunan resmi kurumlardaki tadilat ve yenileme çalışmalarını sürdürürken, vatandaşların ortak kullanım alanı olan ibadethanelerde de çalışmalara hız verdi.


Çankaya Belediyesi kaldırımdan asfalta okulların yenilenmesinden polis karakollarının tadilatına kadar birçok alanda çalışmalarını sürdürürken vatandaşların ortak kullanım alanları olan ibadethaneleri de daha iyi hale getirmek için eksiklerini gideriyor. Belediye, ibadethanelerin tadilat işlerinden halı serimi ve gölgelik yerleştirme dek gerekli çalışmaları sürdürüyor.Vatandaşların daha sıhhi bir ortamda ibadetlerini yerine getirebilmeleri için ibadethanelerde rutin olarak temizlik yapan Çankaya Belediyesi, bu süre zarfında yenilenmesi gereken ibadethanelerin eksiklerini de tespit etti. Belirli bir program dahilinde çalışmalarına başlayan Belediye ekipleri yıl sonuna kadar 65 ibadethanenin tadilatlarını gerçekleştirecek.


İbadethanelerin boya işinden yeni halı serimine, gölgelik tente yerleştirilmesinden ufak çaplı tadilat işlerine kadar çalışmalarını koordineli olarak sürdüren Çankaya Belediyesi, ilk etapta 8 ibadethaneyi yenilerken 20 ibadethanede de çalışmalarına devam ediyor.


Hürriyet


Geri Dön