29 / 03 / 2024

Ankara Cinderesi bölgesinde kentsel dönüşüm bürosu açıldı!

Ankara Cinderesi bölgesinde kentsel dönüşüm bürosu açıldı!

Altındağ Belediyesi ’ nin kentsel dönüşüm uygulayacağı bölgeler arasında yer alan Beşikkaya Mahallesi Cinderesi bölgesinde, vatandaşların tüm sorularına cevap verebilecek “ Danışma Bürosu ” açıldı...



Altındağ Belediyesi’nin kentsel dönüşüm uygulayacağı bölgeler arasında yer alan Beşikkaya Mahallesi Cinderesi bölgesinde, vatandaşların tüm sorularına cevap verebilecek “Danışma Bürosu” açıldı.


Mahalle sakinleri, merak ettikleri sorulara artık danışma bürosunda cevap buluyor. Bölgede evi bulunan ve yıkılmasını talep eden vatandaşlar, dilekçelerini danışma bürosuna teslim ediyor, personeller ise dönüşüm hakkında mahalle sakinlerine bilgi veriyor. 30 yıldır Cinderesi Bölgesi’nde oturduğunu dile getiren Zeynep Aydın, danışma bürosunun bölgede büyük bir eksikliği ortadan kaldırdığını ifade etti. Aydın, danışma bürosu sayesinde kentsel dönüşüm hakkında bilgi sahibi olduklarının altını çizerek, “Soracağımız sorular için Belediye’ye gitmek zorunda kalıyorduk. İmkanı olup da gidemeyenler hep sağdan soldan duyduklarımızla bilgi sahibi oluyorduk. Dedikodu çok, herkes başka bir şey söylüyordu. Danışma Bürosu çok iyi oldu. Sokak dedikodularıyla kaybedecek zaman yok. Evlerimiz yıkılsın artık” dedi.


Hürriyet Gazetesi 


Geri Dön