25 / 04 / 2024

Ankara Çubuk'ta sağlık yatırımları arsa satışlarını hareketlendirdi!

Ankara Çubuk'ta sağlık yatırımları arsa satışlarını hareketlendirdi!

ÇUBUK'ta Maden Tetkik Arama Genel Müdürlüğütarafından tespit edilen termal suyu, bölge yatırımcısını iştahlandırdı. Kamile Esen, havaalanına yakın olan Çubuk'ta sağlık yatırımı haberlerinin arsa satışlarını hareketlendirdiğini söyledi.



ÇUBUK'ta Maden Tetkik Arama Genel Müdürlüğü tarafından tespit edilen termal suyu, bölge yatırımcısını iştahlandırdı. Arcadia Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Kamile Esen, havaalanına yakın olan Çubuk'ta sağlık yatırımı haberlerinin arsa satışlarını hareketlendirdiğini söyledi. 

Sağlık yatırımları artacak Çubuk'un başkentin en büyük termal bölgesi olacağını belirten Esen, "Havaalanının yanında termal suyun bulunması Ankara'ya iş ya da ziyaret amaçlı gelenler için iyi bir turizm mucizesi oldu. Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'nin inşasından sonra bölgeye ilk etapta  40 bin öğrencinin geleceği bilgisi buradaki arsalan değerli hale getirmişti. Bölgede termal £• suyun bulunması ise Çubuk'ta sağlık yatırımlarının artacağını  gösteriyor. Böyle doğal bir zenginliğin olması, bölge yatırımcısını da iştahlandırdı" dedi. 


Star Ankara


Geri Dön