19 / 04 / 2024

Ankara Dikmen Caddesi sil baştan!

Ankara Dikmen Caddesi sil baştan!

Dikmen Caddesi’ni sil baştan yenileyen Ankara Büyükşehir Belediyesi, asfalt çalışmalarının ardından, kaldırım yenileme çalışmasını da hızla sürdürüyor.




Dikmen Caddesi’ni sil baştan yenileyen  Ankara  Büyükşehir Belediyesi, asfalt çalışmalarının ardından, kaldırım yenileme çalışmasını da hızla sürdürüyor.


Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, Dikmen Caddesi’nin Konya Yolu kesişiminden, Polisevi’nin bulunduğu Çetin Emeç Bulvarı kesişimine kadar olan 6 kilometrelik kısmında asfalt yenileme çalışmasının ardından, kaldırım yenileme çalışmaları yapıyor.


Fen İşleri Daire Başkanlığı yetkilileri, Dikmen Caddesi’nde yıpranan asfaltın yenilenme çalışmalarının ardından, kaldırımların da yenilendiğini belirterek, “Dikmen Caddesi’nde kaldırım yenileme çalışmaları, alt yapı çalışmalarıyla koordineli olarak yapılıyor” dediler.


Kaldırım çalışmalarının hızla devam ettiğini belirten yetkililer, Ankara genelinde olduğu gibi bazalt kaplamalı beton bloklar kullanıldığını, görme engelliler için iz yolu, engelliler ve garaj girişleri için de rampalar yapıldığını söylediler.


Dikmen Caddesi’nde refüj çalışması da yapılacağını belirten yetkililer, refüje bariyerler döşenerek trafiğin daha emniyetli ve güvenli hale getirileceğini kaydettiler.


 


Ankara Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön