25 / 04 / 2024

Ankara Edit Lakeside Villaları 'nda 595 bin dolara!

Ankara Edit Lakeside Villaları 'nda 595 bin dolara!

Edit Lakeside Villaları projesi Ankara Gölbaşı 'nda Edit Yapı tarafından inşa edildi. 45 dönüm alana kurulan projenin inşaat alanı 30 dönüm. 2008 yılında temeli atılan Edit Lakeside Villaları projesinde 11 villadan oluşan ilk etap tamamlandı, konutlar tes



46 konuttan meydana gelen Edit Lakeside Villalar 'nda villaların alanları 550 ile 700 metrekare arasında değişiyor. Ayrıntılı fiyatlar birebir görüşmelerde açıklanıyor. Ödeme planları da kişinin tercihine göre belirleniyor.

Metrekare ortalama satış fiyatının 1500 dolar olduğu Edit Lakeside Villaları projesinde her villa, hem kendine ait ferah bahçeler içinde konumlanmış, hem de ortak alanlara sahip. Bağımsız girişi olan villalarda, 7 oda, 2 salon, 2 araçlık kapalı garaj, asansör, fitness salonu, Fin hamamı, spa, hizmetli odası, çamaşır odası yer alıyor.

10 bin 200 metrekare alana kurulan Edit Lakeside Villaları, 7 bin 700 metrekare yeşil alana sahip. Hiçbir araç trafiği olmayan sitenin ortak alanlarında ise birbirine küçük şelalelerle bağlanan süs havuzları, yürüyüş yolları, yüzme havuzu, yaz kış girilebilen bir hot-tub ve bolca yeşil alan mevcut. Site sakinlerine 24 saat güvenlik, market servisi, bahçe bakım onarımı ve çevre temizleme hizmetlerinin yanında yaşamı her anlamda kolaylaştıran detaylı bir consierge hizmeti de sunuluyor.

Yaşamın başladığı villa projesi bodrum + 3 katlı, 46 müstakil villadan oluşuyor. Projenin tasarımını Grup T Tasarım ve Edit Yapı Tasarım Grubu gerçekleştirdi.

Edit Lakeside Villaları 'nda 45 bin metrekarenin 33 bin metrekaresi yeşil alan olarak değerlendiriliyor. Bağımsız girişi olan villalarda 7 oda, 2 salon, 2 araçlık kapalı garaj, asansör, fitness salonu, Fin hamamı, spa, hizmetli odası ve çamaşır odası yer alıyor.

www.editlakeside.com  
0312 485 2 444


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

Geri Dön