29 / 03 / 2024

Ankara Ege-Koop Symrna projesi 640 konuttan oluşuyor!

Ankara Ege-Koop Symrna projesi 640 konuttan oluşuyor!

Ege-Koop Symrna Evleri Projesi'nde Ege'nin yeşili ve İzmir'in mavisi harmanlanarak, her yaşam biçimine uygun konutlar üretmek amaçlandı.



Ankara Etimesgut'da, Çankaya Üniversitesi Kampüsü ve Eskişehir Yolu'na iki kilometre mesafede toplam 80 bin metrekarelik inşaat alanında hayat bulacak 640 konutluk Ege-Koop Smyrna Evleri, 7-15-17 kat olarak 183-265 metrekare arası 4+1 daireler ve 4+1 dubleks dairelerle 138-150 metrekare arası, 3+1 daireler ile herkese ve her zevke hitap ediyor. 80 bin metrekarelik arazi üzerinde 640 yüksek standartlı konuttan oluşan projede, yürüyüş ve bisiklet yolları, yüzme havuzları. çocuk parkı.  İzmir  Kordon'u andıran gölet ve yeşil çevre dokusu, otoparkıyla özgürlüğün, huzurun ve keyifli birlikte yaşamın Ankara'daki adresi olacak. 

Toplam 130 bin metrekarelik inşaat alanının yüzde 20'lik kısmının kullanılarak kalan yüzde 80'lik alanın proje ortaklarının kullanımına bırakıldığına dikkat çeken Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan. "Projemizin. hazırlık aşamasında çeşitli meslek kuruluşlarından. İzmir ve Ege dernekleri başta olmak üzere. Ankara'da faaliyet gösteren, Türkiye'nin her yerinden, sivil toplum kuruluşlarından yoğun taleple karşılaşmamız bizi mutlu etti" diye konuştu. Anatüzükte değişiklik yaptıklarını ve Türkiye'ye açılma kararı aldıklarını kaydeden Aslan, "Bizi pek ciddiye almayanlara, inanmayanlara ve bizi hayalcilikle suçlayanlara büyük dev bir projeyle cevap vererek, 50, 100 değil tam 640 konutluk Smyrna Evleri ile cevap veriyoruz. Temeli mayıs ayında atmayı planlıyoruz. Şimdiden üye kayıtlarına başladık. İzmir'de görmediğimiz ilgi ve desteği Ankara'da fazlasıyla görüyoruz. 56 milyon dolar dış kaynak. 131 milyon dolar kredi ve toplamda 1 milyar 870 milyon dolarlık yatırımla İzmir'e katkı verdik. Konut sektöründe istikran sağlamanın, dar gelirlileri ev sahibi yapmanın bedelini ödüyoruz. İzmirli yöneticilerinin ilgisizliği, Ege-Koop'u hak etmediği olumsuz bir tabloyla karşılaştırmıştır" dedi. 


Gözlem 


Geri Dön