24 / 04 / 2024

Ankara Elmadağ'da imar ve revizyon planları görüşüldü!

Ankara Elmadağ'da imar ve revizyon planları görüşüldü!

Ankara Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Ömer Faruk Erciyes ve teknik personeli katılımı ile yapılan toplantıda: Kentsel dönüşüm ve imar projeleri incelenip gözden geçirildi.



Ankara Büyükşehir Belediyesi. İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Ömer Faruk Erciyes ve teknik personeli katılımı ile yapılan toplantıda: Elmadağ’daki üst ölçekteki planları ve mevcut imar uygulamaları incelenerek gözden geçirildi.


Şehrin ulaşım aksları, otoban, hızlı tren ve mavi tren banlio hattı gibi ana akslar ile Hasanoğlan- Akyurt-Esenboğa/ Hasanoğlan-‘Yeşildere/ Hasanoğlan-Elmadağ/ Elmadağ-Karacahasan Bala grup yolu/ Elmadağ-Tekke-Mamak yolu/Polatlı-Elmadağ banlio hattının işler hale getirilmesi için gerekli görüşmeler istişare edilerek yapıldı. Kentsel dönüşüm projesi ve uygulama aşamaları gözden geçirilerek.


Tatlıca, Kargalı ve Kurtuluş mahallelerinin imar revizyonu ile Hasanoğlan imar revizyonu değerlendirmeleri yapılmış olup, düzeltmeler ve eksiklikler tamamlandıktan sonra onaya sunulması kararlaştırıldı. Toplantıda, imar projesi kapsamında Elmadağ’da yapılacak hayvancılık projelerinin teşvik edilmesi için çalışmaların yapılması kararı alındı.



Ankara Başkent


Geri Dön