25 / 04 / 2024

Ankara Elmar Towers daire fiyatları!

Ankara Elmar Towers daire fiyatları!

Firma: Elmar Yapı

Proje: Elmar Towers

Ankara Elmar Towers daire fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Daire tipleri 1 oda 1 salon ve dubleks olarak dizayn edilen proje Kızılay'a 19 kilometre uzaklıkta hayata geçiriliyor.



Daire teslimlerinin 30 ay sonra gerçekleşmesi öngörülen  Elmar Towers  Rezidans'ta konutların yanıt sıra alışveriş merkezi de yer alıyor. Proje 2'si konut, diğeri AVM olmak üzere 3 bloktan oluşuyor.


Ankara Elmar Towers daire fiyatları konumlarına ve alanlarına bağlı olarak farklılık gösteriyor.  Elmar Yapı  imzası ile yükselen proje 28 bin 750 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.


Konya Yolu, Eskişehir Yolu ve Söğütözü Caddesi'nin kesişim noktasına bulunan Elmar Towers  Ankara  Evleri 650 milyon TL yatırım bedeli ile inşa ediliyor. Proje 803 adet daireden meydana geliyor. 


Ankara Elmar Towers daire fiyatları 1+1 dairelerde 176 bin TL'den başlıyor, dubleks dairelerde ise  288 bin TL ile 621 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. Proje yüzme havuzu, sauna, fitness center, cafe, alışveriş merkezi gibi sosyal yaşam alanları mevcut. 


Elmar Yapı Elmar Towers Evleri konum olarak çevre yoluna 1,5 kilometre, metroya 4 kilometre, Çukurambara'a 13 kilometre, Kızılay'a 19 kilometre, havaalanına 49 kilometre, Atatürk Eğitim Araştırma Hastanesi'ne 9 kilometre uzaklıkta bulunuyor. 


Elmar Towers Ankara satış ofisi 

Tel: 444 8 388

Web: http://www.elmartowers.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön