29 / 03 / 2024

Ankara Elmar Towers projesinin yüzde 70'i satıldı!

Ankara Elmar Towers projesinin yüzde 70'i satıldı!

Ankara Eskişehir Yolu'nda yükselen Elmar Towers’ta fiyatlar yüzde 50’ye yakın primlendi. Satışların yüzde 70 oranında tamamlandığı projede alıcıların yüzde 99’u yatırım amaçlı olarak alım yaptı.



Ankara’nın en hızlı gelişen Eskişehir Yolu bölgesinde inşaatı süren, kentin en iddialı yatırımcı projesi Elmar Towers’ta fiyatlar yüzde 50’ye yakın primlendi.  Satışların yüzde 70 oranında tamamlandığı projede alıcıların yüzde 99’u yatırım amaçlı olarak alım yaptı. En fazla tercih edilen ödeme modeli ise şirket finansmanı ile yapılan vade farksız taksitlendirme modeli oldu. Banka kredi faizlerinin yüksekliğinden dolayı alıcıların faiz maliyeti düşük modelleri tercih etti…


Ankara’da Eskişehir Yolu üzerinde yükselmekte olan Elmar Towers’ta inşaat tüm hızıyla sürüyor. Kaba inşaatın yüzde 70’inin tamamlandığı proje planlandığı gibi Ekim 2017 tarihinde teslim ediliyor. Bugüne kadar yüzde 70’i satılan projede fiyatlar lansman dönemine göre %50’ye yakın primlendi.


650 milyon lira yatırımla hayata geçen proje, 177 metre yüksekliği ile Ankara’nın en yüksek ikiz kuleleri unvanına sahip bulunuyor.


Daha Fazla Kar İçin Düşük Faiz Maliyeti

Elmar Towers müşterileri genelde firma bünyesinde sunulan faizsiz vadeli ödeme şeklini tercih ediyor.  Müşterilerin tercih ettiği diğer model ise peşin satış modeli.


Elmar Towers Yönetim Kurulu Başkanı Salih Küsmüş;  yükselen kredi faizleri nedeniyle, yatırımın daha karlı olabilmesi için alıcıların faiz maliyeti düşük modelleri tercih ettiğini açıkladı.


Toplam 28 bin 758 metrekare alanda yükselen, taban oturumu 11 bin 502 metrekareyi bulan Elmar Towers projesinin inşaat alanı da 136 bin metrekareyi buluyor.


En Hızlı Tükenenler En Küçük Daireler Oldu

804 konutluk projede en küçük 34 metrekarelik konutlar tükendi. Yatırımcıların hızlı sirkülasyonu ve ulaşılabilir fiyatları nedeniyle en küçük daireleri tercih ettiği dikkat çekti. Elmar Towers’ta C-D-E Bloklar konutlara, A-B-F bloklar ise AVM alanına ait olacak. Alışveriş Merkezinde 112 adet mağaza bulunacak. Elmar Towers’ta satışı süren konutların fiyatları büyüklüklerine göre 250 bin liradan başlayıp 1 milyon liraya kadar çıkıyor.

Yüzde 70’i Satıldı


Elmar Towers projesinde satışlar birçok daire seçeneği ile devam ediyor. Büyüklükleri 44 ile 200 metrekare arasında değişen konutların yarıdan fazlası sahibini buldu.


Elmar Towers Yönetim Kurulu Başkanı Salih Küsmüş, projede yüzde 99 oranında yatırımcı müşteri profiline sahip olduklarını belirtirken her meslek grubundan müşterileri olduğunu, doktor, avukat, mimar, hukukçular, mühendislerin projede yatırım amaçlı alım yaptığını açıkladı.


10 Yılda Yatırımlar Amorti Edilecek


“Serbest meslek gruplarından müşterilerimiz de mevcut. Yaş ortalaması  30 - 50  arasında diyebiliriz, genç yatırımcılar çoğunlukta. Bölge ciddi bir yatırım potansiyeli taşıyor. Projemizde metrekareler küçük. Ulaşılabilir fiyatlarla iyi bir yatırım primi vadediyor ve yatırımın geri dönüş süresini 10 yıla indirecek şekilde konumlandırılıyor. Bu nedenle daha çok yatırımcının ilgisini çekti” dedi.


Projenin bölge olarak, Ankara'nın arsa değeri oldukça yüksek bir alanında konumlandığını ve Eskişehir Yolu’nun değerinin gün geçtikçe arttığını anlatan Salih Küsmüş, bölgenin geliştiğini teyit eden yeni projelerle yatırımcı açısından tercih sebebi olduğunu vurguladı.


Salih Küsmüş, Elmar Towers’in 804 rezidans dairesi ile birlikte 40.000 m2 lik açık alışveriş merkezi ile bölgedeki emsallerinden ayrıldığını belirtti.

Elmar Yapı’nın projelendirme aşamasında olduğu yeni yatırımları da bulunuyor.


http://www.elmartowers.com/



Haber Karar Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı


Ankara'nın en hızlı gelişen Eskişehir Yolu bölgesinde inşaatı süren, kentin en iddialı yatırımcı projesi Elmar Towers'ta fiyatlar yüzde 50'ye yakın primlendi. Satışların yüzde 70 oranında tamamlandığı projede alıcıların yüzde 99'u yatırım amaçlı olarak alım yaptı. En fazla tercih edilen ödeme modeli ise şirket finansmanı ile yapılan vade farksız taksitlendirme modeli oldu. Banka kredi faizlerinin yüksekliğinden dolayı alıcıların faiz maliyeti düşük modelleri tercih etti. Kaba inşaatın yüzde 70'inin tamamlandığı proje, planlandığı gibi Ekim 2017 tarihinde teslim ediliyor. Projenin yatırım değeri 650 milyon lira. Yüksekliği 177 metre. 


Karar


Haber Taraf'ta şu şekilde yer aldı


Ankara'nın en hızlı gelişen Eskişehir Yolu bölgesinde inşaatı süren, kentin en iddialı yatırımcı projesi ElmarTovvers'ta fiyatlar yüzde 50'ye yakın primlendi. 


Satışların yüzde 70 oranında tamamlandığı projede alıcıların yüzde 99'u yatırım amaçlı olarak alım yaptı. En fazla tercih edilen ödeme modeli ise şirket finansmanı ile yapılan vade farksız taksitlendirme modeli oldu. 804 konutluk projede en küçük 34 metrekarelik konutlar tükendi. Projede satışı süren konutların fiyatları büyüklüklerine göre 250 bin liradan başlayıp 1 milyon liraya kadar çıkıyor. 


Taraf


Geri Dön