19 / 04 / 2024

Ankara Engelsiz Merkezi'nin kaba inşaatı bitti!

Ankara Engelsiz Merkezi'nin kaba inşaatı bitti!

Ankara Etimesgut Belediyesi tarafından inşa edilen Engelsiz Merkezi'nin kaba inşaatı bitti. 5 bloktan oluşacak merkezde çevre düzenleme çalışmaları başladı.



Ankara Etimesgut Belediyesi tarafından inşa edilen Engelsiz Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlandı. Cam giydirmeleri de biten merkezin çevre düzenleme çalışmaları başladı.


Çevre düzenlemeleri kapsamında yürüme yolları, yeşil alan düzenlemeleri ve spor alanları inşa ediliyor. 5 bloktan oluşacak Engelsiz Yaşam Merkezi'nde sağlık, rehabilitasyon, eğitim-kültür, misafirhane gibi hizmetler verilecek.


Türkiye'de ilk olacak yaşam merkezinin, engelliler ve ailelerinin yaşamlarını kolaylaştıracağını söyleyen Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel şöyle konuştu: "Merkezimiz tamamlandığında hem engellilerimiz hem de yakıları rahat bir nefes alacak. Engellilerimize ihtiyaçları olan bir çok hizmeti bu merkezimizde vereceğiz. Engellilerimizi tesisimizde kısa süreli yatılı olarak da misafir edebileceğiz ve sağlık, eğitim, sosyal ve kültürel alanda birçok hizmet sunacağız."



Milliyet Ankara


Geri Dön