29 / 03 / 2024

Ankara Etimesgut Bahçen Elvanşehir ödeme planı!

Ankara Etimesgut Bahçen Elvanşehir ödeme planı!

Firma: Tuna ve Türkoğlu

Proje: Bahçen Elvanşehir

Ankara Etimesgut Bahçen Elvanşehir ödeme planında yüzde 30 peşinat veriliyor. Kalan tutar banka kredisi ile taksitli olarak ödenebiliyor. Projede konutların Kasım 2014' te teslim edilmesi planlanıyor...




Ankara Etimesgut bölgesinde hayata geçirilen Bahçen Elvanşehir projesi  Tuna ve Türkoğlu  İnşaat tarafından inşa ediliyor.  Ankara  Etimesgut  Bahçen Elvanşehir  ödeme planı kapsamında konut fiyatları 230 bin liradan başlangıç gösteriyor.


Bahçen Elvanşehir Ankara projesi 10 blok olarak tasarlandı. Bahçen Elvanşehir'de 448 adet daire içerisinde yer alan 3+1 dairelerin büyüklüğü 148 metrekare, 4+1 dairelerin büyüklüğü ise 176 metrekare olarak inşa ediliyor.


Ankara Etimesgut Bahçen Elvanşehir ödeme planı kapsamında 3+1 dairelerin fiyatları 230 bin lira ile 290 bin lira aralığında belirlenirken, 4+1 dairelerin fiyatları ise 260 bin lira ile 325 bin lira arasında değişiyor.


Ankara Bahçen Elvanşehir projesinde meyve bahçeleri, sauna, fitness center, çocuk oyun alanları, spor salonları, yüzme havuzu, kapalı otopark, botanik bahçe gibi sosyal alanlar bulunuyor.


Ankara Etimesgut Bahçen Elvanşehir ödeme planı kapsamında yüzde 30 peşinat ödemesi yapıldıktan sonra, kalan bakiye için banka kredisi ile taksitlendirme yapılabiliyor.


Ankara Etimesgut Bahçen Elvanşehir iletişim!

Telefon: 0312 228 22 28

Web adresi: www.bahcenelvansehir.com


Nagihan AKDAŞ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön