26 / 04 / 2024

Ankara Etimesgut Emekli Dinlenme Evi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Ankara Etimesgut Emekli Dinlenme Evi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

ETİMESGUT Belediye Başkan Enver Demirel, Eryaman Emekli Konağı'nda emeklilerle bir araya geldi. Başkan Demirel, toplumun tüm kesimlerinin istek ve ihtiyaçları doğrultusunda yatırımlar gerçekleştirdiklerini belirtti.



ETİMESGUT Belediye Başkan Enver Demirel, Eryaman Emekli Konağı'nı ziyaret ederek emeklilerle bir araya geldi, sohbet ederek istek ve önerilerini aldı. Emekliler, emekli dinlenme evleriyle boş vakitlerini artık daha keyifli geçirdiklerini belirterek. Demlrel'e teşekkür ettiler. Başkan Demirel, toplumun tüm kesimlerinin istek ve ihtiyaçları doğrultusunda yatırımlar gerçekleştirdiklerini belirterek. "Bu yönüyle emeklilerimizi de unutmadık, önce Eryaman Emekli Konağımızı daha sonra Elvankent ve 30 Ağustos Emekli Dinlenme Evlerimizi hizmete açtık.  TOKİ  Yapracık Konutlarımızın da yer aldığı Yukarı Yurtçu Mahallemize de benzer bir emekli dinlenme evini inşa ediyoruz. Kaba inşaatını tamamladık" diye konuştu.


Star Ankara


Haber Ticari Hayat Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Emekliler Konuğu'nun bu seferki konuğu Başkan Demirel'di. Emeklilerin boş vakitlerini değerlendirmeleri için kurulan emekli evleri gün içerisinde onlarca insanın akınına uğruyor. Kendi akranlarıyla muhabbet edip sosyalleşme fırsatı bulan emeklilerin bu seferki konuğu Etimesgut Belediye Başkan Enver Demirel'di. Başkan Demirel, Eryaman Emekli Konağı'nı ziyaret ederek emeklilerle bir araya geldi, onlarla sohbet ederek istek ve önerilerini aldı. Emekliler, emekli dinlenme evleriyle boş vakitlerini artık daha keyifli geçirdiklerini belirterek, Demirel'e teşekkür ettiler. Başkan Demirel, toplumun tüm kesimlerinin istek ve ihtiyaçları doğrultusunda yatırımlar gerçekleştirdiklerini belirterek, "Bu yönüyle emeklilerimizi de unutmadık. Önce Eryaman Emekli Konağımızı daha sonra Elvankent ve 30 Ağustos Emekli Dinlenme Evlerimizi hizmete açtık. TOKİ Yapracık Konutlarımızın da yer aldığı Yukarı Yurtçu Mahallemize de benzer bir emekli dinlenme evini inşa ediyoruz. Kaba inşaatını tamamladık. Çok yakında onu da hizmete açacağız" dedi. Merkezler hakkındaEmeklilerin ruhsal ve sosyal gereksinimlerini sağlayarak donatıları bünyesinde barındıran merkez, emeklilerin buluşma noktası .Emekliler buraya gelerek, çaylarını yudumlayıp, gazete ve kitaplarını okuyarak, televizyon izleyebiliyor ve birbirleriyle sohbet ediyorlar. 


Ticari Hayat


Geri Dön