28 / 03 / 2024

Ankara Golfkent 1. Etapta son daireler satışta!

Ankara Golfkent 1. Etapta son daireler satışta!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen markalarından TURYAP’ın emlak geliştirme ve yatırım projesi Ankara Golfkent’in klasik dönem mimarisi ile tasarlanan 1. etap satışları devam ediyor.



Ankara Golfkent, uluslar arası standartlara uygun golf sahası, yaya ulaşımını öne çıkaran kentsel tasarımı, hobilerinizi geliştirebileceğiniz sosyal donatı alanlarıyla mutlu ve huzurlu bir yaşam alanı sunuyor. Daire fiyatlarının 350.000 TL, villaların 700.000 TL’den başladığı projenin klasik dönem mimarisiyle tasarlanmış birinci etabın yıl sonunda teslim edilmesi planlanıyor. 


Modern mimari çizgisinde tasarlanan projenin 2. etabında 50 m2-300 m2 aralığında değişen 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 olmak üzere yaklaşık 2.640 konut ve villa, 9 delikli golf sahası bulunuyor. Konumu ve önemi itibariyle yepyeni bir yaşam biçimini amaç edinen proje, başkentin yatırım ve cazibe merkezi olmayı hedefliyor. 


Uluslar arası standartlara uygun golf sahası, sosyal donatı alanları, klasik ve modern mimari tasarımıyla  Ankara  Golfkent “Avrupa İş Dünyası Ödülleri, EBA” tarafından 2 yıl üst üste ülke şampiyonu seçilmiştir. 

Golf turnuvası eşliğinde kahvaltı 700 bin metrekare yeşil alanda hafta sonu keyfi yaşamak isteyenleri Golfkent’e beklediklerini söyleyen Ankara Golfkent Pazarlama Müdürü Sibel Genç etkinlik hakkında bilgi verdi: ‘Ankara’da hayatı şahane yaşamak isteyenleri hafta sonu Golfkent’te  kahvaltıya davet ediyoruz. Misafirlerimiz, Cumartesi ve Pazar günü stresten uzak, Ankara’nın oksijeni en bol yerinde, yemyeşil bir alanda açık büfe kahvaltının tadını çıkaracaklar. Ardından golf eğitmenimiz eşliğinde hep birlikte golf oynayacağız.’



Web: http://www.ankaragolfkent.com/


Geri Dön