16 / 04 / 2024

Ankara Golfkent fiyat listesi!

Ankara Golfkent fiyat listesi!

Firma: Turyap

Proje: Golfkent

Ankara Golfkent fiyat listesi 164 bin TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor. Ankara Golfkent Konutları ödeme planına göre yüzde 30 peşinat ödendikten sonra banka kredisi kullanılıyor...




Turyap tarafından inşa edilen  Golfkent  Konutları  Ankara  Yenimahalle'de hayata geçiriliyor. 2 bin 640 adet konutun yer aldığı Ankara Golfkent Konutları projesi 3 etap olarak yükseliyor.


Ankara Golfkent fiyat listesi bilgilerinden önce Golfkent Konutları Ankara projesinden bahsedelim. İkinci etabın 24 ay sonra teslim edileceği Ankara Golfkent Konutları teslim tarihi birinci etap için 2013 yılının sonu olarak belirlendi.


Ankara Golfkent Konutları satılık daire seçenekleri 1+1'lerden 5+1'lere kadar sunuluyor. Ankara Golfkent Konutları satış ofisi ile 0312 299 02 20 numaralı telefondan irtibata geçiliyor.



Ankara Golfkent fiyat listesi!


Ankara Golfkent fiyat listesi 164 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Ankara Golfkent Konutları ödeme koşulları kapsamında yüzde 30 peşinat ödemesi yapılıyor. Geriye kalan konut bedeli için banka kredisi kullanılıyor.


Ankara Golfkent Konutları'nda yürüyüş yolları, golf sahası, yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, buhar banysu, çocuk oyun alanları ve spor alanları gibi olanaklar bulunuyor.


Ankara Golfkent Konutları nerede?

Ankara Golfkent Konutları adres : Eskişehir Yolu Üzeri 32. km Yenimahalle / ANKARA 


Ankara Golfkent Konutları ulaşım


Ankara Golfkent fiyat listesi!


Ankara Golfkent Konutları iletişim

Telefon: (312) 299 02 20

Web Adresi: www.ankaragolfkent.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön