19 / 04 / 2024

Ankara Gordion AVM, yarın açılıyor!

Ankara Gordion AVM, yarın açılıyor!

Redevco'nun 150 milyon Euro yatırım yaptığı Ankara'nın "ilk yeşil alışveriş merkezi" Gordion AVM yarın açılıyor



Hollanda merkezli COFRA Holding bünyesinde bulunan, dünya çapında 7,2 milyar Euro'luk gayrimenkulün sahibi Redevco'nun 150 milyon Euro yatırım yaptığı ve Ankara'nın "ilk yeşil alışveriş merkezi" olacağı belirtilen Gordion Alışveriş Merkezi 17 Eylül 2009'da açılıyor.

Gordion AVM'nin kendi enerjisini kısmen üreteceği, elektrik ihtiyacının yaklaşık yüzde 18'inin kojenerasyon sistemi ile sağlanacağı, sistemin verimliliğinin, atık ısının ısıtma ve soğutmada kullanımı yoluyla maksimize edileceği bildirildi.

Metro istasyonu üzerinde konumlanan Gordion AVM'nin ana kiracıları Carrefour, Electroworld, Zara, C&A ve Marks&Spencer ve Cinebonus.

Gordion AVM'de 165 bin metrekare kapalı alan, 50 bin metrekare kiralanabilir alan, 35 bin metrekare ortak alan ve 75 bin metrekare kapalı otopark bulunuyor.

Ferah yemek alanları, sineması, çocuk oyun alanı, kapalı ve açık otoparkı olan AVM, çevre ilçelere servis imkanı sağlıyor.

Polatlı yakınlardaki tarihi Gordion kenti ve efsanesini dikkate alarak "Gordion" adı verilen alışveriş merkezinin girişindeki kırmızı kolonlar bu düğümü sembolize ediyor.

Gordion Alışveriş Merkezi; Eskişehir yolu üzerinde, Çayyolu köprüsünün hemen yanında yer alıyor.

www.gordion-avm.com
0212 385 93 00

Ankara Gordion AVM'ye nasıl gidilir?


Geri Dön