23 / 04 / 2024

Ankara Güzelkent'e Aile Yaşam ve Eğitim Merkezi geliyor!

Ankara Güzelkent'e Aile Yaşam ve Eğitim Merkezi geliyor!

ETİMESGUT Belediye Başkanı Enver Demirel, yapımına başladıkları Güzelkent Aile Yaşam ve Eğitim Merkezi'nde emekli konağı ve spor merkezi ile eğitim ve sağlık alanlarının yer alacağını söyledi.



Etimesgut Belediyesi, Güzelkent Mahallesi'ne Aile Yaşam ve Eğitim Merkezi inşa ediyor. Güzelkent Pazarı ve Zabıta Noktası'nın bulunduğu alan üzerinde yükselecek tesisin yapımına başlandı. Bölge halkının istek ve ihtiyaçları doğrultusunda planlanan merkez 4 ana birimden oluşacak.

EMEKLİ DİNLENME EVİ

Etimesgut Belediyesi, emekli dinlenme evlerinin 5.'sini Güzelkent'e kazandıracak. Merkezin bir bölümünde emekli dinlenme evi hizmet verecek. Bu bölümde emeklilerin sohbet edip zamanlarını verimli şekilde değerlendirecekleri kütüphane, hobi alanları, TV salonları yer alacak. 

SPOR ALANLARI

Merkez, sağlıklı yaşamın kapılarını açacak sportif donatıları da bünyesinde barındıracak. Tesis tamamlandığında bölge halkı aletli fitness ve aerobik gibi salon sporları, kafeterya, vitamin bar, fin hamamı ve sauna gibi donatılarla kapalı yüzme havuzunun yer alacağı büyük bir spor kompleksine sahip olacak.

Ankara Güzelkent e Aile Yaşam ve Eğitim Merkezi geliyor!


EĞİTİM YUVASI

Güzelkent Aile Yaşam ve Eğitim Merkezi'nde etiSEM birimi de faaliyet gösterecek. İş atölyeleri, kişisel ve mesleki gelişim kursları için dersliklerin yapılacağı tesis, bu yönüyle eğitim yuvası haline gelecek. Tesiste ayrıca yine bölge sakinlerinin talepleri doğrultusunda sağlık birimi de oluşturulacak.

YATIRIMLAR DEVAM EDİYOR

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, ilçe için önemli bir yatırım olan Güzelkent Aile Yaşam ve Eğitim Merkezi inşaatına başladıklarını söyledi. Demirel, "Engelsiz Yaşam Merkezi ve Ahielvan Aile Yaşam Merkezi'nin ardından Güzelkent Aile Yaşam Merkezi'mizin de inşaasına başladık. Bu merkezlerimiz ilçemizin değerine değer katacak, hemşehrilerimizin yaşam kalitesini artıracak ciddi bir yatırımlardır. Son olarak çalışmalarına başladığımız Güzelkent Aile Yaşam ve Eğitim Merkezimiz toplumun bütün kesimlerine hitap eden özelliklere sahip bir merkez olacaktır. En kısa sürede tamamlayarak hizmete açmayı planlıyoruz" dedi.


Hürriyet


Geri Dön