26 / 04 / 2024

Ankara Hayvanat Bahçesi'nin açılışı yine ertelendi!

Ankara Hayvanat Bahçesi'nin açılışı yine ertelendi!

Avrupa'nın en büyük tema parkı olan Ankapark'ın yanıbaşına inşa edilecek olan Ankara Hayvanat Bahçesi'nin açılış tarihi yine ertelendi. Sonbaharda açılması planlanan hayvanat bahçesinin Ankapark'tan sonra açılması kararlaştırıldı.




26 Ağustos 2013 tarihinden beri kapalı olan  Ankara  Hayvanat Bahçesi'nin açılış tarihi yine ertelendi. Sonbaharda açılması planlanan hayvanat bahçesinin Ankapark'tan sonra açılması kararlaştırıldı. 


Hastalanan hayvanların tedavi edileceği bir hastanenin de yer alacağı Ankara Hayvanat Bahçesi'nde altyapı ve peyzaj çalışmaları tamamlandı. Üstyapı çalışmalarının sürdüğü Ankara Hayvanat Bahçesi Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne 10 yıllığına kiralanmıştı.


Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'nın kuzey tarafında tam karşısına denk gelen alana taşınan Ankara Hayvanat Bahçesi'nde 80 olan hayvan türü 270’e çıkacak, getirilen hayvanların alıştırılacağı özel bir yer olacak, modern camekan ve kafesler olacak.


Ankara Hayvanat Bahçesi ulaşım bilgisi:

Ankara Hayvanat Bahçesi nerede? Ankara Hayvanat Bahçesi, Ankara - İstanbul yolu olarak bilinen Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'nın karşı tarafındaki alanda hayata geçiriliyor.




Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com




Geri Dön