25 / 04 / 2024

Ankara il özel idaresi 7 ilçede okul inşaatı yaptıracak!

Ankara il özel idaresi 7 ilçede okul inşaatı yaptıracak!

Ankara İl Özel İdaresi, 7 ilçede ilköğretim okulu inşaatları yaptırmak üzere ihale açtı



Ankara İl Özel İdaresi, Sincan, Keçiören, Mamak, Etimesgut, Yenimahalle, Gölbaşı ve Altındağ´da ilköğretim okulu inşaatları yaptırmak üzere ihale açtı. İhaleler,  Ankara  İl Özel İdaresinde "açık ihale usulü" ile  gerçekleştirilecek. Sincan Nurettin Beyhan Erbil, Keçiören Ayvalı, Mamak Kazım Orbay Etimesgut Elvan, Altındağ Özdemir Gürocak, Yenimahalle Çiğdemtepe İlköğretim Okullarının ihaleleri, 27 Eylül 2010 tarihinde Ankara İl Özel İdaresinde yapılacak.

Gölbaşı Cemil Yıldırım İlköğretim Okulunun ihalesi ise 28 Eylül 2010 tarihinde gerçekleştirilecek. İnşaat işleri genel olarak inşaat, mekanik tesisat, elektrik tesisat  işlerini kapsayacak.

Yer tesliminden itibaren 300´er günlük süreyi kapsayacak olan ilköğretim okulu inşaatı ihalelerine sadece yerli firmalar katılabilecek.

İhalelerde ekonomik açıdan en avantajlı teklif, sadece fiyat esasına göre belirlenecek.

Katılımcılar şartnameyi, her ihale için ayrı bedel ödeyerek, Ankara İl Özel İdaresinden satın alabilecekler.

Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları, belirtilen ihale tarihlerinde Ankara İl Özel İdaresi İmar ve Bayındırlık Daire Başkanlığına anahtar teslimi götürü bedel üzerinden verilecek.

Buna göre ihale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle anahtar teslimi götürü bedel sözleşme imzalanacak. İşin tamamı için teklif verilecek olan ihalelerde katılımcılar, teklif ettikleri bedelin yüzde 3´ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler.

-ADANA´DA CEYHAN BÜYÜKMANGIT İLKÖĞRETİM OKULU İKMAL İNŞAATINI YAPTIRACAK

Bu arada  Adana  İl Özel İdaresi, Adana Ceyhan Büyükmangıt (Ali Fevziye Özçelik) İlköğretim Okulu ikmal inşaatının yapımı için ihale açtı.

1 adet 8 derslik ilköğretim okulu tasfiye yapım işini kapsayacak olan işin ihalesi, 17 Eylül 2010 tarihinde saat 10.00´da Adana İl Özel İdaresinde "açık ihale usulü" ile gerçekleştirilecek.

Yer tesliminden itibaren 180 günlük süreyi kapsayacak olan ihalede şartname, Adana İl Özel İdaresinden satın alınabilecek.
AA


Geri Dön