25 / 04 / 2024

Ankara İl Özel İdaresi, Kazan'a öğrenci yurdu yaptıracak!

Ankara İl Özel İdaresi, Kazan'a öğrenci yurdu yaptıracak!

Ulaştırma Bakanlığı, Erdek'te mendirek uzatılması; Torbalı Belediyesi ikmal inşaatı, Ankara İl Özel İdaresi Öğrenci Yurdu, Ege Üniversitesi onarım işi, Akyazı Belediyesi binder asfaltı, Patnos Belediyesi otopark, Karayolları ferforje korkuluk ihaleleri aç



 

Ulaştırma Bakanlığı Müsteşarlık Bursa Ulaştırma Bölge Müdürlüğü Erdek Turanlar köyü ana mendirek uzatılması ve tali mendirek onarımı yapım işi yaptırılacak.

İhale, 18 Ekimde açık ihale usulü ile yapılacak. Atık su arıtma tesisi inşaatı yaptırılacak - İller Bankası Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü Çevre Yapıları Dairesi Başkanlığı Taşköprü (Kastamonu) atık su arıtma tesisi inşaatı yapım işi yaptırılacak.

İhale, 27 Ekimde açık ihale usulü ile gerçekleştirilecek.

BİNA İKMALİ İNŞAATI YAPTIRILACAK

Torbalı Belediyesi Torbalı Belediyesi Kültür Merkezi ikmal inşaatı yapım işi yapılacak.  İhale, 31 Ekimde açık ihale usulü ile yapılacak.

BİNA İNŞAATI YAPTIRILACAK

Ankara İl Özel İdaresi Kazan Öğrenci Yurdu yapım işi yapılacak.  İhale, 26 Ekimde açık ihale usulü ile gerçekleştirilecek.

TADİLAT VE ONARIM İŞİ

Ege Üniversitesi Rektörlüğü Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı EÜ Sağlık Birimleri tadilat ve onarım işi yaptırılacak. İhale, 20 Ekimde açık ihale usulü ile yapılacak.

BİNDER ASFALTI

Akyazı Belediyesi Fen İşleri Akyazı Belediyesi dahilinde binder asfaltı finişerle serme, sıkıştırma, yama, nakliye ve işçilik yapım işi yaptırılacak. İhale, 21 Ekimde açık ihale usulü ile ihale edilecek.

ÇEVRE DÜZENLEMESİ VE KAPALI OTOPARK

Patnos Belediyesi Fen İşleri Belediyesince Cumhuriyet Mahallesinde bulunan yeni hizmet binasının çevre düzenlemesi ve kapalı otopark yapım işi yaptırılacak. İhale, 20 Ekimde açık ihale usulü ile yapılacak.

OYUN VE SPOR ALANI

Şahinbey Belediyesi Akdere parkında çocuk oyun alanı ve spor sahaları yaptırılacak. İhale, 24 Ekimde açık ihale usulü ile ihale edilecek.

FERFORJE KORKULUK

Karayolları Genel Müdürlüğü 11. Bölge Müdürlüğü Van-Gürpınar ayrımı devlet yolunda işlenmiş dekoratif (ferforje) korkuluk imalatı yapılacak. İhale, 18 Ekimde açık ihale usulü ile yapılacak.

DOĞALGAZ DÖNÜŞÜM

Rize İl Özel İdaresi Rize Merkez Zihniderin, Doğuşçay, Merkez Anaokulu doğalgaz dönüģşümleri yapılacak. İhale, 20 Ekimde açık ihale usulü ile gerçekleştirilecek.

GÜVENLİK YOLU

Ağrı İl Özel İdaresi Mali Hizmetler Müdürlüğü Doğubeyazıt ilçesi Gürbulak yol ayrımı Bekirkurt Karakolu Güvenlik yolu yapılacak. İhale, 19 Ekimde açık ihale usulü ile yapılacak.

HİDROLİK PANORAMİK ASANSÖR

Sağlık Bakanlığı Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi hidrololik panoramik asansör yapılacak. İhale, 18 Ekimde açık ihale usulü ile gerçekleştirilecek.

AA

 


Geri Dön