25 / 04 / 2024

Ankara İncek Loft fiyatları!

Ankara İncek Loft fiyatları!

Firma: Akfen İnşaat

Proje: İncek Loft

Dairelerin alanlarının 71 metrekare ile 562 metrekare arasında değiştiği Ankara İncek Loft fiyatları metrekaresi 3 bin TL'den başlayarak değişiyor. Projede yüzde 32 kar fırsatı için son gün 8 Haziran



İncek'in en büyük konut projesi olan Ankara  İncek Loft  fiyatları için haberimizi incelemeniz yeterli. Projede; tenis kortu, basketbol- voleybol sahaları, cep sineması, parti evi, hobi atölyesi, çocuk oyun parkı, yürüyüş parkuru, kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi bulunuyor.


Satış sürecine devam edilen Akfen İncek Loft teslim tarihi 2016 yılının Nisan ayı olması öngörülüyor.  Ankara  İncek bölgesinde yaşama geçirilen projede yer alan daireler 71 metrekare ile 562 metrekare arasında alanlara sahip.


Akfen İncek Loft ödeme planı kapsamında 24 aydan 50 aya kadar sıfır faizle taksitlendirme imkanı sağlanıyor. Ankara İncek Loft fiyatları metrekare bazında 3 bin TL'den başlangıç gösteriyor.  Projede lansmana özel yüzde 32 kar fırsatı sunuluyor.


Ankara İncek Loft fiyatları!


Banka kredisi ile 120 aya kadar vadelendirme yapılan Akfen İncek Loft fiyat bilgileri için haberimizden yararlanabilirsiniz. Projede yer alan daireler 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1, 6+1 ve 6.5+1 olarak tasarlandı. 


Ankara İncek bölgesinde yükselen Ankara İncek Loft fiyatları 218 bin TL'den başlayarak değişiyor. 1,135 adet dairenin yer aldığı proje,  Akfen İnşaat  tarafından inşa ediliyor. Proje tasarımında Tabanlıoğlu Mimarlık imzası bulunuyor.


Akfen İncek Loft ulaşım: Gölbaşı-İncek Yolu, Ahmet Ulusoy Lisesi yanı İncek/Ankara


Akfen İncek Loft iletişim:

Telefon: 0312 408 15 54

Web: www.akfen.com.tr

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön