25 / 04 / 2024

Ankara İncek'e 400 milyon liralık 'Ada' kuruyor!

Ankara İncek'e 400 milyon liralık 'Ada' kuruyor!

Adafen Yapı'nın sahibi Ataç Utlulığ, İncek'te TED Ankara Koleji'nin yanında kendi arsaları üzerinde 400 milyon liralık yatırımla, 120 konutluk Ada İnncek Konutları'nı inşa edeceklerini açıkladı.



Ataç Utlulığ, Ankara, İstanbul,  İzmir  ve Bodrum'daki yatırımlarına devam ettiklerini belirterek,  Ankara  İncek'te 5 bin metrekarelik kendi arsaları üzerinde, 25 bin metrekare inşaat alanına sahip yeni projeye başladıklarını söyledi. 


Utlulığ, şöyle konuştu: "Yeni projemiz, Ankara'nın yeni Çankayası olarak nitelenen İncek'te yükseliyor. Sitede 1+1, 2+1,3+1,4+1,5+1, bahçe ve teras dubleksleri gibi farklı seçeneklerde konutlar yer alacak. Projede çocuk oyun parklarından spor alanlarına, sinemadan cafeye kadar tüm sosyal donatı alanları bulunuyor. Konutların mutfaklarında koku izolasyonlu havalandırma sistemi, 24 saat kameralı güvenlik uygulamaları, engelli site sakinlerine özel çözümler de olacak." 


Ataç Utlulığ, Ada İnncek Konutlarının avantajlı kredi oranları, kişiye özel uygun ödeme koşulları ve hemen tapu olanakları gibi seçenekler sunduğunu da ifade etti. 


ATAÇ Utlulığ, "1978'den günümüze, Ankara, İstanbul, İzmir gibi büyükşehirlerde ve Bodrum - Yalıkavak gibi en gözde turizm beldelerinde yatırımlarımız sürüyor" dedi. 


Vatan


-->> ANKARA YILDIZ'A YENİ YILDIZ! -->Tıkla


-->> "ANKARA'NIN SU PROBLEMİ YOK"-->> Tıkla








Geri Dön