26 / 04 / 2024

Ankara iş dünyasının ofis tercihi değişti!

Ankara iş dünyasının ofis tercihi değişti!

Ankara’da iş dünyasının ofis tercihi de değişti. Dar, kullanışsız, ‘apartman dairelerinden’ çıkan firmalar, modern, kaliteli ve teknolojik plazalara yönelirken, maddi olarak da yük olmayacak iş merkezlerini tercih ediyor.



Kurumsal bir ortamda yer almak isteyen ancak yüksek fiyat nedeniyle ofislerini transfer edemeyenler için yeni nesil iş merkezleri de inşa edilmeye başlandı. Tıpkı, Başkent iş dünyasının gözde semtlerinden Balgat’ta hayata geçirilen Plenty Business İş Merkezi gibi.

 

İş yeri seçimi konusunda karar vericilerin artık daha modern çalışma ortamlarını tercih ettiklerini kaydeden MFZ Grup ortaklarından Muhanver Gözüm, “Geçmişten bu yana en sık kullanılan ‘apartman içinde ofis’ modeli albenisini yitirmeye başladı. Firmalar, iş hayatının ön sıralarından yer kapabilmek için artık ofis seçimlerinde modern tarzda kurgulanmış, plaza tipi iş merkezlerine yöneliyor. Ancak büyük meblağlarla inşa edildikleri için satış fiyatları ve kiraları cep yakan bu tip yapılar kurumsallaşma aşamasındaki firmaları yerinde saymak zorunda bırakıyor” dedi.

 

Yaklaşık 40 yıldan bu yana MFZ Grup olarak  Ankara  ve çevresinde çeşitli konut ve iş merkezi projelerine imza attıklarını anımsatan Gözüm, “ Önceki projelerimizden tecrübelerle inşa ettiğimiz Plenty Business’da sunduğumuz avantajlı fiyat seçenekleri ile iş dünyasının “uygun fiyata yeni nesil ofis” ihtiyacını gidermeyi hedefliyoruz. 118 metrekareye ulaşan genişlikte 52 ofisten oluşan iş merkezimiz Başkent’in eğlence, iş ve siyaset dünyasını bir arada barındıran Balgat’taki konumuna karşın makul fiyat tablosuyla firma sahiplerinin ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılıyor. ‘Plenty’ (bolluk) adını verdiğimiz projemizin ismindeki bolluk fiyatlarla ters orantılı. Plenty Business’dan ofis satın alan ya da kiralayan iş sahipleri makul fiyatlara kurumsal imajlarını güçlendirerek, işlerinde bolluk yaşayacaklar” ifadelerini kullandı.

 

Muhanver Gözüm, Plenty Business’da kalan son ofislerde yerlerini almak isteyen iş sahiplerine acele etmeleri gerektiği çağrısında bulundu.


Geri Dön