19 / 04 / 2024

Ankara İvedik OSB'de Re/Max Karem Ofisi açıldı!

Ankara İvedik OSB'de Re/Max Karem Ofisi açıldı!

Ankara İvedik Organize Sanayi Bölgesi’ndeki 30 yıllık emlakçılık tecrübesi Re/Max marksıyla buluştu. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, İvedik OSB Başkanı Hasan Gültekin, ATO Yönetim Kurulu Üyesi Erdoğan Yıldırım’ın gerçekleştirdiği Re/Max Karem ofisinin açılışında iş ve siyaset dünyasından d



Ankara İvedik Organize Sanayi Bölgesi’ndeki 30 yıllık emlakçılık tecrübesi Re/Max marksıyla buluştu. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, İvedik OSB Başkanı Hasan Gültekin, ATO Yönetim Kurulu Üyesi Erdoğan Yıldırım’ın gerçekleştirdiği Re/Max Karem ofisinin açılışında iş ve siyaset dünyasından da katılım vardı.


Re/Max Karem Ofisinin Brokerlığını, aynı zamanda bölgede büyük projelere imza atan işadamı Kadir Boyacı yapıyor.


Kadir BOYACI – RE/MAX Karem Broker – İlk Yapı Yatırım A.Ş Yönt. Kurulu Başkanı:


“İvedik Organize’de Yenimahalle bölgesinde yaklaşık 30 yıldır çalışıyoruz. Daha önce yerel bir emlak firmasıydık. Re/Max bünyesinde Karem Yatırım A.Ş olarak franchiseını aldık. Gerek Re/Max’in marka değeri gerek Karem Yatırım A.Ş’nin marka değeri ile geçmişten aldığımız bilgilerle beraber çok güzel hizmetler veriyoruz.”


RE/MAX KAREM, PAZARLAMADA BÖLGEDE LİDER KONUMDA


Organize Sanayi bölgesinde büyük bir portfoye sahip olan Re/Max Karem ofisi ağırlıklı olarak sanayi yapıları, ofis ve fabrika binaları pazarlamasında bölgede lider konumda bulunuyor.


Kadir BOYACI – RE/MAX Karem Broker – İlk Yapı Yatırım A.Ş Yönt. Kurulu Başkanı:


“Bölgede genelde ticari çalışmalarımız oluyor. Arsa, sanayi yapılarımız var. Fabrika binaları pazarlaması olsun, ofis olsun bu tarz ağırlıkta var. Konut işi de yapıyoruz ama bölgeden dolayı İvedik OSB ve Batıkent çevresinde olduğumuz için genelde sanayi yapılarıyla pazarlama yapıyoruz. Genelde müşteri portföyümüz işadamları. İşadamlarına yapmış oldukları gelirlere yön veriyoruz.  Yapmış oldukları eski yatırımları yanlışsa bunları satmalarında yardımcı oluyoruz. Yeni yatırımlarla daha çok para kazanmalarını sağlıyoruz.”


“EĞİTİMİNDEN DOLAYI REMAX’İ TERCİH ETTİK”


Eğitiminden dolayı Re/Max’i tercih ettiklerini söyleyen Re/Max Karem Müdürü Caner Büyükyılmaz donanımlı bir ekiple bilinçli bir hizmet verdiklerini söyledi.


Caner BÜYÜKYILMAZ - RE/MAX Karem Ofis Müdürü


“Biz artık yerel emlakçı gibi olmak istemiyoruz. Bir seviye atlamak söz konusu ise bunun peşindeyiz. Biz eğitiminden dolayı özellikle Re/Max’ı tercih ettik. Ofisimizin içerisindeki diğer gayrimenkul danışmanlarımızın da eğitimlerini bu üst seviyeye çıkartacak şekilde yapılanmamızı gerçekleştirdikten sonra  biz bütün bunları birleştirerek gayrimenkul danışmanlarımızın eğitimlerini, haftalık toplantılarımızı artı Re/Max’in bünyesinde açılan çeşitli eğitimlerde, ticari eğitimler, konut eğitimleri, proje eğitimleriyle onları donatarak bölgeye salıyoruz.”


AVRUPA STANDARTLARINDA DİZAYN EDİLEN OFİSTE RAPORLAMA VE ANALİZLER YAPILIYOR


Hem müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek, hem de danışmanlarının rahat bir ortamda çalışmaları için tüm detayları düşünülerek tasarlanan Re/Max Karem ofisi Avrupa standartlarında bir yapıya sahip.


Kadir BOYACI – RE/MAX Karem Broker – İlk Yapı Yatırım A.Ş Yönt. Kurulu Başkanı:


“ Üç adat görüşme odamız var.  Müşterilerimiz geldiği zaman buraya alıp burada özel görüşmeler yapıyoruz. Haftalık değerlendirme toplantılarımızı yapabilmek için seminer salonumuz var. Bünyemizde gerek ofis asistanımız olsun, gerek ofis müdürümüz, gerek genel müdürümüz olsun finansman ve aynı zamanda muhasebe departmanlarımız var. İşlerimizi koordineli şekilde yaptığımız için kolaylaştırıyoruz.  En önemli konu müşterilerimize vergisel anlamda da sıkıntıya sokmayacak, alımlarda gerçek fiyatlarla rapor yapıp analiz yapıyoruz. Hiçbir zaman için bir emlak bedeli alıpta bir müşterimin durumu ne olsun noktasında kesinlikle yok. Gerekirse o işlem yapılmıyor. Müşterimize verdiğimiz kaliteli hizmetin sonuna kadar arkasındayız.”


İVEDİK OSB’YE DEĞER KATAN PROJELERDE İMZASI BULUNUYOR


İlk Yapı Yatırım A.Ş’nin Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini de yürüten  Kadir Boyacı’nın bölgeye ve sektöre değer katan projelerde imzası bulunuyor. Kadir Boyacı otomotiv sektörüne hizmet edecek bir projenin de müjdesini verdi.


Kadir BOYACI – RE/MAX Karem Broker – İlk Yapı Yatırım A.Ş Yönt. Kurulu Başkanı:


 “İvedik OSB’de dokuzun üzerinde iş merkezi yaptık. Buradaki ofisimizin de olduğu binanın arsa ortaklarındanız. Saray bölgesinde, Gimat depolamada üç adet fabrika binası yapıyoruz. Bölgeye geldiğimizde 21. Cadde üzerinde OSB iş merkezimiz vardı 50 işyerli. İlk yaptığımız iş merkezi o.  Kurumsal firmalar satın aldı. Bazılarına kiralık yaptık. Bunu akabinde devam eden prestij iş merkezi, Ak İş İş Merkezi, OSB İş Merkezi, Ak OSB iş merkezi, KCL İş Merkezi, şunda devam eden Neva projemiz var. Ortak olduğumuz Maxİvedik projesi devam ediyor. Çok yakında 30 bin metrekarelik otomotiv sektörüne ağırlıklı olarak hizmet edecek yeni bir projemiz var. Yakında onun inşaatına başlayacağız.


Geri Dön