24 / 04 / 2024

Ankara Karat Rezidans'ta satışlar başladı!

Ankara Karat Rezidans'ta satışlar başladı!

Ankara'da 28 yıldır farklı projelere imza atan Karataş İnşaat'ın Yaşamkent'te hayata geçirdiği Karat Rezidans, Ankara'nın en özel projelerinden biri..



Ankara'da seçkin kişilerin yeni adresi Yaşamkent'te yükselen Karat Rezidans, ergonomik mimarisi ve sunduğu yüksek konforla bölgenin en özel projesi olmaya hazırlanıyor. İnşaat çalışmalarının yüzde 80'i tamamlanan Karataş Rezidans'ta satışlara başladıklarını belirten Karataş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Karataş, sektörde 28 yıldan beri faaliyet gösteren firmalarının bugüne kadar hiçbir zaman "yap-sat" mantığıyla hareket etmediğini kaydetti. 


"MAKETTEN SATIŞ YOK" 

Karataş, ürettikleri projeleri genellikle kiralama metoduyla kullandıklarını, bu zamana kadar yaptıkları her çalışmayla Ankaralıların takdirini kazandıklarını ifade ederek, şunları söyledi: "İş yaşamımızın en önemli projesi olarak gördüğümüz Karataş Rezidans'ı, Ankara'nın son 3-4 yıldan bu yana öne çıkan, öne çıkmakla kalmayıp seçkin insanların buluşma merkezi haline gelen Yaşamkent'te planladık. Proje inşaatının yüzde 80'ine geldiğimizde satışlara başlamayı hedeflemiştik. Şu an Karat Rezidans'ı Ankaralılarla buluşturuyoruz. Böylelikle maketten konut alma riskini de sıfıra indirmiş oluyoruz. Projemizde fiyatlar 650-850 bin arasında değişiyor. Ayrıca KDV oranı da yüzde 1. Ancak kaliteli malzeme, çok detaylı işçilik ve tamamı 180 metrekare süpürülebilir alana sahip 4+1 dairelerimizin fiyatı, örneğin Beytepe lokasyonundaki benzer projelerin neredeyse yarı fiyatına satışa çıktı." 


'BÖLGEYE DEĞER KATTI'

Karat Rezidans'ın yükselmesiyle Yaşamkent'in de değerine değer kattıklarını bildiren Karataş, "Şu an tüm gözler bölgede bizim projemizin üzerinde. Karat Rezidans bölgeye de değer kazandırdı. İki yıl önceye göre yüzde 40 değer artışı yaşanıyor" dedi. 


Sabah ek


Geri Dön