20 / 04 / 2024

Ankara konut projeleri ve fiyatları 2013!

Ankara konut projeleri ve fiyatları 2013!

Başkent Ankara konut projeleri ve fiyatları araştırdık. Lükste ve konforda İstanbul projeleriyle yarışır nitelikte tasarlanan projelerde fiyatlar 87 bin TL'den başlıyor 2 milyon TL'ye kadar çıkıyor...



Başkent Ankara'da satışta olan konut projeleriyle ilgili detaylı bir araştırma yaptık. Bölgedeki projeler lüks ve konforda İstanbul projeleriyle yarışacak nitelikte. 


Ankaralı büyük daire seviyor

Ankara'daki konut projelerinin birçoğu ağırlıklı olarak büyük metrekareli dairelerden oluşuyor. Projelerde stüdyo ve 1+1 dairelere yer verilse de daireler genelikle 2+1'den başlıyor ve 7+1'e kadar çıkıyor. 


Markalı konut projelerinin bir çoğu Çankaya ve İncek'te

Bölgedeki markalı konut projeleri ağırlıklı olarak Çankaya ve İncek bölgesinde bulunuyor. Yine Beytepe, Yaşamkent, Dikmen, Batıkent, Eryaman, Etimesgut, Sincan, Urankent, Oran ve Sincan diğer gözde semtler arasında yer alıyor. 


Ankara konut fiyatları 87 bin TL'den başlıyor

Ankkara konut fiyatları İstanbul'daki konut fiyatlardan hiç de geri kalır bir yanı yok. Fiyatlar her ne kadar 87 bin TL'den başlasa da ağırlıklı olarak 400 bin TL'nin üzerinde seyrediyor. 2 milyon TL'ye bile konut var.


Satışta 28 konut projesi var

Bölgede Sinpaş GYO, Uran Holding, Pasifik İnşaat, Akşan Yapı, Portakal Çiçeği Gayrimenkul, Nata Holding ve Seha Yapı gibi inşaat söktörünün önde gelen birçok firmanın projesi bulunuyor. Ankara'da şu an satışta olan 28 konut projesi bulunuyor. 


İşte  Ankara  konut projeleri ve fiyatları....


Ankara konut projeleri ve fiyatları 2013!


Royal Plus Konutları'nda 173 bin TL'den başlıyor

Uran Holding tarafından Urankent'te hayata geçirilen Royal Plus Konutları, 11 katlı 3 blokta toplam 192 daireden oluşuyor. 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 konut seçeneklerinin yer aldığı Urankent Royal Plus Konutları projesinde 1+1 daireler 173 bin TL ile 216 bin TL arasında, 2+1 daireler 254 bin TL ile 303 bin TL arasında, 3+1 daireler 343 bin TL ile 472 bin TL arasında, 4+1 daireler 429 bin TL ile 505 bin TL arasında, 5+1 daireler ise 785 bin TL'den satışa sunuluyor. Banka kredisi ile konut sahibi olunabilen projede teslimlerin Haziran 2014'te yapılması planlanıyor. Royal Plus projesinin sosyal olanakları arasında ise yüzme havuzu,  fitness center, hamam, buhar odaları, bay-bayan sauna, çocuk oyun alanları ve parkları, yangın sensörleri,  yürüyüş parkurları, basketbol ve voleybol sahaları, süs havuzları, oturma alanları, daireler arasında sesli bağlantı, merkezi ısıtma ve sıcak su sistemi bulunuyor. 


Ankara konut projeleri ve fiyatları 2013!


One Tower'da 573 bin TL'den başlıyor

Özçelik-İmaj-Tan Ortaklığı ile Ankara Oran Mahallesi'nde hayata geçirilen One Tower projesinde fiyatlar 573 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 48 katlı 2 bloktan oluşan Ankara One Tower projesinde toplam 306 rezidans daire yer alıyor. Mayıs 2015'te tamamlanması planlanan yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Kalan tutar ise banka kredisi ile taksitlendiriliyor. Projenin sosyal olanakları arasında ise yüzme havuzu, fitness center, sauna, buhar odası, çocuk oyun alanları, pilates stüdyoları, masaj odaları, cafe, dinlenme alanları ve otopark yer alıyor. 


Ankara konut projeleri ve fiyatları 2013!


Enpark Beytepe'de 4+1 daire 840 bin TL

Özül İnşaat güvencesiyle Ankara Çankaya'da hayata geçirilen Enpark Beytepe projesinde konutlar 840 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 22 bin 334 metrekare alan üzerinde yükselen Enpark Beytepe Ankara projesinde toplam 186 konut yer alıyor. 4+1 ve 5+1 konut tiplerinden oluşan Çankaya Enpark Beytepe projesinde yüzde 50 peşinat veriliyor kalan tutar ise taksitlendiriliyor. 30 ay sonra teslimlerinin yapılması planlanan Enpark Evleri projesinin sosyal olanakları arasında fitness center, Türk hamamı, sauna, buhar odası, basketbol sahası, tenis kortu, voleybol sahası, mini futbol sahası ve yüzme havuzu yer alıyor.


Ankara konut projeleri ve fiyatları 2013!

 

Kaşmir Göl Evleri'nde 270 bin TL'den başlıyor. Kasım 2014'te teslim

Gülsan Holding-Köroğlu-MTN İnşaat güvencesiyle Ankara Eryaman'da hayata geçirilen Kaşmir Göl Evleri projesinde fiyatlar 270 bin TL'den başlıyor. Yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabilen Kaşmir Göl Evleri Ankara projesinde kalan tutar ise banka kredisi ile taksitlendiriliyor. Göksu Göleti'nin yanıbaşında konumlanan Eryaman Kaşmir Göl Evleri projesi, toplam bin 438 konuttan oluşuyor. Aksu, Durusu, Göksu ve Parksu olmak üzere 4 bloktan oluşan projede 2+1'den 5+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Kaşmir Göl Evleri'nde teslimlerin Kasım 2014'te yapılması planlanıyor. Projenin sosyal olanakları arasında ise fitness center, sauna, buhar odası, cafe, kapalı otopark alanları, basketbol sahası, voleybol sahası, tenis kortu ve yüzme havuzu bulunuyor.


Ankara konut projeleri ve fiyatları 2013!


İncek Life'ta 439 bin 877 TL'ye 2+1

İncek Life projesi Sinpaş GYO tarafından Ankara İncek'te hayata geçiriliyor. 5 bloktan oluşan projede toplam 548 daire yer alıyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçeneklerinden oluşan Ankara İncek Life projesinde 2+1 daireler 439 bin 877 TL'den, 3+1 daireler 550 bin 196 TL'den, 4+1 daireler ise 805 bin 424 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabilen projede kalan tutar ise banka kredisi ile taksitlendiriliyor. Ağustos 2014'te teslim edilmesi planlanan Sinpaş İncek Life projesinin sosyal olanakları arasında ise yüzme havuzu, fitness center, sauna, çocuk oyun alanları, tenis kortu, basketbol sahası ve kapalı otopark bulunuyor.


Ankara konut projeleri ve fiyatları 2013!


Next Level'da 761 bin TL'den başlangıç gösteriyor

Pasifik İnşaat tarafından hayata geçirilen Next Level projesi 19 bin 590 metrekare alan üzerinde ofis, rezidans ve AVM'den oluşuyor. Konut fiyatlarının 761 bin TL ile 1 milyon 882 bin TL arasında değişiklik gösterdiği Ankara Next Level projesinde teslimlerin Eylül 2013'te yapılması planlanıyor. Ankara Söğütözü'nde yükselen projede, yüzde 25 peşinat ödeniyor kalan tutar ise 18 aya kadar sıfır faizle taksitlendiriliyor. Ankara Next Level projesinin sosyal olanakları arasında oturma alanları, fitness merkezi, sauna, buhar odası, yoga/pilates stüdyosu, kütüphane, cafe - bar, TV bölümü, toplantı odası, oturma alanları, fuaye, güvenlik ve  lobi alanları bulunuyor. 


Ankara konut projeleri ve fiyatları 2013!


Prestij İncek Evleri'nde 279 bin TL'den başlıyor

Prestij İncek Evleri, Mikro İnşaat tarafından Ankara İncek'te hayata geçiriliyor. Toplam 765 konuttan oluşan projede 1+1'den 6+2'ye kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Fiyatların 279 bin TL'den başlangıç gösterdiği Ankara Prestij İncek Evleri projesinde 36 aya kadar taksit imkanı sunuluyor. Projenin sosyal olanakları arasında ise temalı bahçeler, kapılı yüzme havuzu, teras ve düş bahçeleri ve yürüyüş yolları bulunuyor. 4M Mimarlık tarafından tasarlanan proje, kent merkezine 15 dakikalık ulaşım mesafesinde yer alıyor.


 Ankara konut projeleri ve fiyatları 2013!


Airlife City'de metrekaresi 2 bin 200 TL

Airlife City projesi, Ankara Esenboğa'da NTP Group tarafından hayata geçiriliyor. Metrekare birim fiyatlarının 2 bin 200 TL ile 3 bin TL arasında değişiklik gösterdiği Ankara Airlife City projesinde firma bünyesinde farklı ödeme seçenekleri sunuluyor. 125 bin metrekare alan üzerinde 40 bloktan oluşan Airlife City'de toplam 650 konut yer alıyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçeneklerinden oluşan Airlife City Esenboğa'da 2016 yılında teslimlerin yapılması planlanıyor. Projenin sosyal olanakları arasında ise çocuk yüzme havuzu, yarı olimpik açık-kapalı yüzme havuzu, basket sahası, tenis kortu, futbol halı saha, açık misafir otoparkı, gezici güvenlik, yürüyüş ve bisiklet yolları, kreş, oyun alanları, sauna, spa, kümes havyanları ve sincap bahçesi, ev hayvanları barınağı, danışmanlık hizmetleri, meyve bahçeleri, alışveriş merkezi, hanımlar lokali ve kütüphanesi  buluyor. 


Ankara konut projeleri ve fiyatları 2013!


Ankanatura'da 728 bin TL

Türkiye’nin ilk çok katlı çelik konut projesi olma özelliği taşıyan Ankanatura projesi, Akşan Yapı güvencesiyle Ankara Beytepe’de hayata geçiriliyor. Fiyatların 728 bin TL'den başlangıç gösterdiği projede 2+1, 4+1 ara kat dubleksi, 4+1 bahçe dubleksi ve 4+1 teras dubleksi yer alıyor. Toplam 107 konuttan oluşan Ankanatura projesinde teslimlerin Haziran 2013'te yapılması planlanıyor. Angora Evleri'ne 500 metre, Bilkent Üniversitesi'ne 4 kilometre, Hacettepe Üniversitesi'ne 3 kilometre, Panora AVM'ye 12 kilometre, Park Caddesi'ne ise 3,5 kilometre mesafede yükselen Beytepe Ankanatura projesinin sosyal olanakları arasında ise kışın kapalı yazın açık olarak kullanılabilen yüzme havuzu, fitness center, sauna, cafe-bar, market, açık spor alanları, çocuk oyun alanları, açık oturma alanları, ortak yeşil alanlar ve misafir otoparkları bulunuyor. 


Ankara konut projeleri ve fiyatları 2013!


Paladyum Beytepe’de minimum 500 bin TL

Ankara Beytepe’de, Uzaltaş İnşaat güvencesiyle çevre dostu çözümlerle yeşil bina konseptinde tasarlanan Paladyum Beytepe'de fiyatlar 500 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 15 bin 750 metrekare alan üzerinde toplam 110 konuttan oluşan Ankara Paladyum Beytepe projesinde 2+1'den 7+1'e kadar farklı daire seçenekleri yera alıyor. Ekim 2014'te teslim edilmesi planlan projede, yüzme havuzları, fitness center, mini market, cafe, merkezi ısıtma sistemi, housekeeping servisi, güvenlik, otopark, süs havuzları, çocuk oyun alanları, çocuk kulübü, pinpon salonu,  özel depo ve 50 kişilik barbekü alanı bulunuyor. 


Ankara konut projeleri ve fiyatları 2013!


Portakal Çiçeği Residence'ta metrekaresi 8 bin TL

Portakal Çiçeği Gayrimenkul tarafından Ankara Aşağı Ayrancı'da hayata geçirilen Portakal Çiçeği Residence projesinde konutlar metrekaresi 8 bin TL'den başlayan fiyatlarla satşa sunuluyor. 5 bin 913 metrekare alan üzerinde toplam 111 konuttan oluşan Ankara Portakal Çiçeği Residence projesinde 1+1'den 5+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. 1+1 ve 2+1 dairelerde teslimlerin hemen yapıldığı Portakal Çiçeği Residence projesinde yüzme havuzu, Fin hamamı, fitness center, cafe, restoran ve SPA bulunuyor. 


Ankara konut projeleri ve fiyatları 2013!


Natavega'da 195 bin TL'ye 1+1

Natavega Konutları, Nata Holding tarafından Mamak'ta hayata geçiriliyor. 1+1'den 6+1'e kadar farklı daire seçeneklerinin yer aldığı projede fiyatlar 195 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Ankara Natavega Konutları'nda 1+1 daireler 195 bin TL'den, 2+1 daireler 219 bin TL'den, 3+1 daireler 325 bin TL'den, 4+1 daireler 418 bin TL'den 5+1 daireler 1 milyon 616 bin dolardan, 6+1 daireler ise 1 milyon 45 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Teslimlerin Haziran 2013'te yapılması planlanan Natavega Konutları, Çankaya'ya 3 dakikalık mesafede konumlanıyor. Banka kredisi ile konut sahibi olunabilen projenin sosyal olanakları arasında ise fitness salonu, sauna, kapalı yüzme havuzu ve çok amaçlı salon bulunuyor. 


Ankara konut projeleri ve fiyatları 2013!


Parkoran'da 600 bin TL'den başlıyor. Hemen teslim

Ankara Çankaya'da hayata geçirilen Parkoran projesi, Mesa ve Aktürk Yapı ortaklığında hayata geçiriliyor. Fiyatların 600 bin TL ile 1 milyon 50 bin TL arasında değişiklik gösterdiği projede 1+1'den 6+1 dublekse kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. 146 bin metrekare alan üzerinde toplam 1832 konuttan oluşan Ankara Parkoran Konutları'nda banka kredili ya da tamamı peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. Çankaya Parkoran'da teslimler hemen yapılıyor. 


Ankara konut projeleri ve fiyatları 2013!


Megaron Ankara’da 485 bin TL'ye 4+1

Megaron Ankara projesi Ankara Yaşamkent'te Eryapı İnşaat güvencesiyle hayata geçiriliyor. 7 bin 400 metrekare alan üzerinde 22 katlı tek bloktan oluşan Ankara Megaron projesinde toplam 73 konut yer alıyor. 4+1 ve 6+2 dubleks daire seçeneklerinden oluşan projede 4+1 daireler 485 bin TL, 6+2 dubleks daireler ise 985 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Banka kredi ile konut sahibi olunabilen Eryapı Megaron Ankara projesinde firma bünyesinde de alternatif ödeme seçenekleri sunuluyor. Mart 2014'te teslim edilmesi planlanan projede havuz, kapalı buhar odası, fitness salonu, tenis kortu, basketbol ve voleybol sahası,  24 saat güvenlik ve otopark bulunuyor. 


Ankara konut projeleri ve fiyatları 2013!


Park Vadi’de 1 milyon 375 bin TL

Park Vadi Premium projesi Ankara Dikmen'de Kuzu Grup ve Ulubol İnşaat ortaklığında hayata geçiriliyor. Fiyatların 1 milyon 375 bin TL'den başlangıç gösterdiği projede 66 daire ve 10 villa bulunuyor. 4+1 konut tiplerinden oluşan Ankara Park Vadi Premium projesinde banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor. Park Vadi projesinin sosyal olanakları arasında ise yüzme havuzu, tenis kortu, çocuk parkı, basketbol sahası, güvenlik, interkom sistemi, yeşil alanlar, 24 saat kapalı devre kamera sistemi, otopark, jeneratör, uydu yayını, havalandırma sistemi ve yangın merdiveni bulunuyor.


Ankara konut projeleri ve fiyatları 2013!


Nevbahar Konutları'nda 370 bin TL'ye hemen teslim 4+1 daire

Nevbahar Konutları, Ankara Batıkent'te YDA Grup tarafından hayata geçiriliyor. 140 dönüm alan üzerinde yükselen projede 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçenekleri bulunuyor. 2+1 ve 3+1 daire satışlarının tamamlandığı Batıkent Nevbahar Botanik projesinde satışı devam eden 4+1 daireleri se 370 bin TL ile 415 bin TL arasında değişen fiyatlarla alıcısını bekliyor. Yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabilen Batıkent Nevbahar projesinde kalan tutar ise banka kredisi ile ödeniyor. Teslimlerin hemen yapıldığı Nevbahar Botanik Konutları’nda, 56 bin metrekarelik botanik bahçe, alışveriş merkezi, tenis kortu, basket sahası ve yürüyüş alanları bulunuyor.


Ankara konut projeleri ve fiyatları 2013!


Altın Kuleler'de 1+1 dairelerin satışı tamamlandı. 2+1 daireler ise 190 bin TL

Altın Kuleler projesi Özensan A.Ş. tarafından Ankara Altındağ'da hayata geçiriliyor. 17 bin metrekare alan üzerinde 25 katlı 4 bloktan oluşan projede toplam 425 daire yer alıyor. 1+1'den 4+1'e kadar farklı konut seçeneklerinin yer aldığı Altındağ Altın Kuleler projesinde 1+1 dairelerin satışları tamamlandı. 2+1 daireler 190 bin TL ile 298 bin TL arasında, 3+1 daireler 211 bin TL ile 474 bin TL arasında, 4+1 daireler ise 468 bin TL ile 480 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. Yüzde 40 peşinatla konut sahibi olunabilen projede teslimlerin Ekim 2014'te yapılması planlanıyor. Çankaya Atakule'ye 4 dakika, hastanelere 3 dakika, Kızılay Meydanı'na 3 dakika mesafede konumlanan projede, kapalı yüzme havuzları, buhar odası, fitness salonu, sauna ve 24 saat kapalı kameralı güvenlik sistemi bulunuyor.


Ankara konut projeleri ve fiyatları 2013!


Atlantis City'de hemen teslim 3+1 daire 370 bin TL

Gordion Grup tarafından Ankara Yenimahalle'de hayata geçirilen Atlantis City projesi, 82 dönüm alan üzerinde 25 katlı 8 bloktan oluşuyor. 3+1, 4+1 ve 4+1 dubleks olmaz üzere toplam 784 konuttan oluşan Ankara Atlantis City projesinde fiyatlar 370 bin TL ile 680 bin TL arasında değişiyor. Teslimlerin hemen yapıldığı projede banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor. Batıkent metro durağına 700 metre mesafede konumlanan Yenimahalle Atlantis City projesinde 25 bin metrekare botanik bahçe alanı ve 4 bin metrekare spor salonu bulunuyor. 


Ankara konut projeleri ve fiyatları 2013!


Bahçe'n Eryaman'da 250 bin TL'ye 4+1

Bahçe'n Eryaman projesi 49 bin metrekare alan üzerinde toplma 618 konuttan oluşuyor. Köroğlu İnşaat ve MNT İnşaat ortaklığında Ankara Etimesgut'ta hayata geçirilen projede konutların tamamı büyüklükleri 152 ve 172 metrekare arasında değişen 4+1'lerden oluşuyor. Fiyatların 250 bin TL'den başlangıç gösterdiği Etimesgut Bahçe'n Eryaman, Göksu Gölet'i ve Eryaman Optimum'a yakın konumda yer alıyor. Projenin sosyal olanakları arasında ise yüzme havuzu, organik sebze ve meyve bahçesi, fitness salonu, tenis kortu, spor alanları, botanik parkı, basketbol sahası, 24 saat güvenlik ve otopark bulunuyor.


Ankara konut projeleri ve fiyatları 2013!


Besa Nova Evleri'nde 460 bin TL'ye 3+1

Besa Nova Evleri, 23 bin metrekare alan üzerinde 22 katlı 3 bloktan oluşuyor. Besa İnşaat tarafından Ankara Çayyolu'nda hayata geçirilen projede toplam 224 daire yer alıyor. 3+1, 4+1, 5+1 ve 7+1 daire seçeneklerinden oluşan projede 5+1 ve 7+1 dairelerin satışları tamamlandı. Satışta olan 3+1 daireler 460 bin TL ile 470 bin TL arasında, 4+1 daireler 490 bin TL ile 590 bin TL arasında müşterilere sunuluyor. Yüzde 50 peşinatla konut sahibi olunabilen Çayyolu Besanova Evleri'nde teslimlerin bu ay içerisinde yapılması planlanıyor. Projenin sosyal olanakları arasında ise süs havuzu, tenis kortu, basketbol sahası, açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları ve spor salonları bulunuyor.


Ankara konut projeleri ve fiyatları 2013!


Fırat Style Life'ta 149 bin TL'ye 1+1

Ankara Eryaman'da hayata geçirilen Fırat Style Life projesi, home ofislerden oluşuyor. Fırat Tahin Susam Sanayi LTD güvencesiyle hayata geçirilen projede 1+1 ve 2+1 home ofis seçenekleri yer alıyor. Fırat Style Life'ta 70 metrekare 1+1 daireler 149 bin TL'den, 120 metrekare 2+1 daireler ise 229 bin TL ile 249 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. Yüzde 50 peşinatla daire sahibi olunabilen Eryaman Fırat Style Life projesinde kalan tutar ise 7 yıla kadar vadelendiriliyor. Haziran 2013'te teslim edilmesi planlanan projenin sosyal olanakları arasında ise Türk hamamı, Fin hamamı, sauna, buhar odası, futbol sahası, tenis kortu ve güvenlik yer alıyor. 


Ankara konut projeleri ve fiyatları 2013!


Simge Şehir'de 87 bin TL

Simge Şehir projesi Ankara Etimesgut'ta Seha Yapı güvencesiyle hayata geçiriliyor. 49 bin 79 metrekare alan üzerinde toplam 980 konuttan oluşan projede konutların tamamı 3+1'lerden oluşuyor. Etimesgut Simge Şehir'de 98 metrekare 3+1 daireler 87 bin TL ile 116 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. Teslimlerin bu ay içerisinde yapılması planlanan Ankara Simge Şehir projesi, Askeri Bölge'ye, Etipark Alışveriş Merkezi'ne ve Etimesgut Lisesi'ne yakın konumda inşa ediliyor. Projenin sosyal olanakları arasında ise çocuk bahçesi, spor alanları ve dekoratif havuz yer alıyor.


Ankara konut projeleri ve fiyatları 2013!

 

Yenikent Park Konutları'nda 240 ay taksitle 130 bin TL

Yenikent Park Konutları, Eryap A.Ş. tarafından Ankara Sincan'da inşa ediliyor. 42 bin metrekare alan üzerinde, 5 blokta toplam 224 daireden oluşan Sincan Yenikent Park Konutları'nda 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor. Projede 3+1 daireler 130 bin TL ile 155 bin TL arasında, 4+1 daireler ise 150 bin TL ile 175 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sununuyor. Yüzde 25 peşinakla konut sahibi olunabilen Ankara Yenikent Park Konutları'nda kalan tutar ise 240 aya kadar taksitlendiriliyor. Projede ilk 2 blok 2013 sonunda diğer 3 blok ise 2014 Haziran'da teslim edilmesi planlanıyor. Optimum AVM'ye, İstanbul ve Eskişehir yollarına 10 dakika, Sincan OSB'ye 5 dakika, şehir merkezine 10 dakika, metro ve toplu taşıma araçlarına birkaç dakika mesafede konumlanan projede, çocuk oyun alanları, çocuk parkları, spor alanları, yolcu ve yük asansörü, su deposu, dış cephe ısı yalıtımı, jeneratör, site güvenliği ve  otopark bulunuyor. 


Ankara konut projeleri ve fiyatları 2013!


Monza Residence'ta 175 bin TL

Monza Residence projesi Erkanlı Şirketler Grubu tarafından Ankara İncek'te hayata geçiriliyor. TED Koloji'nin yanı başında 65 dönüm alan üzerinde hayata geçirilen projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 4+1 dubleks konut seçenekleri yer alıyor. Fiyatların 175 bin TL'den başlangıç gösterdiği İncek Monza Residence projesinde banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Projede ayrıca firma bünyesinde de ödeme seçenekleri sunuluyor. Haziran 2014'te teslim edilmesi planlanan Erkanlı Monza Residence projesinin sosyal olanakları arasında ise pilates stüdyosu, spor alanları, yüzme havuzu, snack bar, cafe, jakuzi ve toplantı salonları bulunuyor.


Ankara konut projeleri ve fiyatları 2013!


Sinpaş Altınoran'da 223 bin TL'den başlıyor

Sinpaş GYO tarafından Çankaya'da hayata geçirilen Altınoran projesi, toplam 2 bin 600 konuttan meydana geliyor. 1+1'den 6,5+1'e kadar farklı daire seçeneklerinin yer aldığı projede fiyatlar 223 bin TL'den başlıyor, 976 bin 900 TL'ye kadar yükseliyor.  1. etap teslimlerinin Ağustos 2014'te, 2. etap teslimlerinin ise Aralık 2014'te yapılması planlanan projede, skywalk, vadi manzaralı yüzme havuzu, cumhuriyet kulesi, yüzyıl meydanı, aqua star su gösterisi, ekolojik pazar, avlular, gökyüzü köprüsü, yürüyüş parkurları, su kıyısı yürüme yolları, su kıyısı terasları, su basamakları, biyolojik göletler, adalar, yoga tepesi, yaşam korusu, sazlık adası, satrançlı meydanı ve kıyı bahçesi yer alıyor. Konut sakinlerinin sandallarla konşu ziyareti yapacağı Altınoran’da, Kent Parkı içerisinde kayak pisti, teleferik, macera vadisi, çocuk vadisi, piknik alanları, çay bahçeleri, kafeler ve restoranlar yer alıyor. 


Ankara konut projeleri ve fiyatları 2013!


Koru Bağlıca Ankara Evleri'nde 200 bin TL'ye 2+1 daire

Teknur İnşaat tarafından Ankara Bağlıca'da hayata geçirilen Koru Bağlıca Ankara Evleri'nde fiyatlar 200 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 14 katlı tek bloktan oluşan projede toplam 112 daire yer alıyor. Tüm dairelerin 110 metrekare 2+1 şeklinde tasarlandığı Ankara Koru Bağlıca Evleri projesinde fiyatlar 200 bin TL ile 220 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. Yüzde 60 peşinatla konut sahibi olunabilen projede kalan tutar ise firma bünyesinde 2015 teslim tarihine kadar vadelendiriliyor. 


Ankara konut projeleri ve fiyatları 2013!


130 metrede villa keyfi

Uptown İncek projesi Lema Grup tarafından TED Ankara Koleji'nin yanı başında hayata geçiriliyor. 1+1'den 6+1'e kadar 18 ayrı tipte toplam 226 daireden oluşan projede, 3.kattan itibaren Mogan Gölü manzarası görülüyor. 36 katlı kuleden oluşan Uptown İncek projesinde kulelerin en üst katında 200-250 metrekare kişiye özel teras bahçeli dubleks daireler yer alıyor. 2014'ün sonlarına doğru teslim edilmesi planlanan Uptown İncek projesinde 130 metrede villa keyfi sunuluyor. 


Ankara konut projeleri ve fiyatları 2013!


Ozan Tower'da 130 bin TL'den başlıyor

Ozan Yapı tarafından Ankara Etimesgut-Bağlıca Mahallesi'nde hayata geçirilen Ozan Tower projesi, 22 bin metrekare alan üzerinde toplam 194 daireden oluşuyor. 1+1 ve 2+1 daire seçeneklerinden oluşan Etimesgut Ozan Tower projesinde 48-56 metrekare 1+1 daireler 130 bin TL'den, 97 metrekare 2+1 daireler ise 220 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Yüzde 50 peşinatla konut sahibi olunabilen projede, kalan tutar ise banka kredisi ile vadelendiriliyor. Ya da firma bünyesinde alternatif ödeme seçenekleri sunuluyor. 


Şengül KIRMIZITAŞ/Emlakkulisi.com




Geri Dön