18 / 04 / 2024

Ankara konut projeleriyle örnek başkent olacak!

Ankara konut projeleriyle örnek başkent olacak!

World Ticari Mülk Genel Müdürü Cem Ufuk sektördeki gelişmeleri anlattı. Ufuk: "Yeniden yapılanan Ankara, projeleriyle örnek başkent olmaya devam edecek. " dedi.



UZUN yıllardır kalitesiz ofislerde iş yapmak zorunda kalan iş adamlarının, teknolojideki gelişmelerle birlikte konforlu yaşama doğru hızla adım attığını belirten Cem Ufuk, "İnşaat sektöründeki kalitenin artış hızı, fiyat artış hızından daha yüksek olduğu için özellikle ticari mülk sektöründe herhangi bir durma, duraklama ya da tıkanmaya rastlanmadı" dedi. 


Ufuk şöyle devam etti: Şu an her Ankaralı'nın gözlediği ve inşaatların hızla yükseldiği Bilkent, İncek, Ümitköy, Gölbaşı, Yaşamkent, Mamak ve Macunköy gibi yerleşim yerlerindeki projeler çok başarılı bir şekilde devam ediyor. 


Bu projeler bittiğinde İstanbul projelerinden daha başarılı olacağına inanıyorum. Üretilen her yeni ticari mülk, Ankara'nın değerine değer katmaya devam ediyor. Yeniden yapılanan Ankara, projeleriyle örnek başkent olmaya devam edecek. 10 yıldır yatırımcılarıyla yoluna devam eden World Ticari Mülk, Ankara'da birbirinden değerli projelerde yer almasının yanı sıra bir çok değişik ilde de yatırımcısına kazandırmaya devam ediyor. Ticari mülk sektöründe Ankara'ya yeni değerler kazandırmaya devam eden Cem Ufuk, şimdi de Türkiye'de bir ilke imza atıyor ve ticari gayrimenkulde franchise sistemine başlıyor. 


Ufuk, "Kurulduğumuz günden bugüne sistemli çalışmalarımız bizi yeni bir yapılanmaya doğru hızla götürdü. Bunun sonucunda ekibimizle birlikte yaptığımız çalışmalar sonucu franchise vermeye karar verdik. Türkiye'de ticari mülkte bir ilki gerçekleştireceğiz. Ülkemiz için katma değeri yüksek bir girişimde bulunduğumuz için mutlu ve gururluyuz" dedi. 


Habertürk Ankara


Geri Dön