28 / 03 / 2024

Ankara Koordinat Çayyolu’nda dev kampanya için son günler!

Ankara Koordinat Çayyolu’nda dev kampanya için son günler!

Başkent Ankara’nın en önemli yerleşim merkezlerinden Ümitköy’de hayata geçirilen Koordinat Çayyolu’nda 1 Ağustos ‘tan bu yana devam eden kampanyada geri sayım başladı.



Piyasaların hareketlenmesi için Emlak Konut GYO tarafından başlatılan ve Koordinat Çayyolu’nda da uygulanan kampanya 31 Aralık’ta sona eriyor. 


Emlak Konut GYO ve YP İnşaat işbirliğiyle inşa edilen Koordinat Çayyolu’nun, proje başlangıcından bu yana Ankaralılar’ın büyük ilgisini çektiğini anımsatan YP İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Osman Cem Çankaya, “Koordinat Çayyolu, yaşam standartlarını yükselten özellikleri kadar, sunduğu ödeme seçenekleriyle de konut alıcısının dikkatini çekti. Ön lansman sürecinde çok ciddi talep aldığımız projemizde, Emlak Konut GYO’nun özel kampanyası da konut alıcısının çok hoşuna gitti. Kısa sürede önemli bir satış başarısına ulaştığımız Koordinat Çayyolu, bölgenin en çok konuşulan projelerinden oldu” dedi.


Çankaya, kampanyada artık son aya girildiğinin altını çizerek, şunları söyledi:

“Sınırlı sayıdaki konutlar için uyguladığımız ödeme kampanyası 31 Aralık’ta sona erecek. Konut alıcısı TÜFE’ye endeksli ya da yüzde 5 peşinatlı 120 ay vadeli ödeme seçeneklerimizden yararlanabiliyor. Yeni yıla, kentin en gözde yerleşim yerlerinden Ümitköy’de inşa ettiğimiz Koordinat Çayyolu’nda ev sahibi olarak girmek isteyenler ellerini çabuk tutmalı.”

-KOORDİNAT ÇAYYOLU-

Yaklaşık 20 yıldan bu yana yurt içi ve dışında çok sayıda proje üreten YP İnşaat, bugün ise EMLAK KONUT GYO işbirliği ile hayata geçirilen “KOORDİNAT Çayyolu” projesini, Ankara’nın en köklü semtlerinden Ümitköy’de inşa ediyor. 


1+1 ‘den 5+1‘lere kadar farklı konut seçeneklerini bünyesinde barındıran toplam 427 konuttan oluşan Koordinat Çayyolu, tamamlandığında, manzarasından peyzajına, sosyal donatı alanlarından lokasyonuna kentin en dikkat çeken projelerinden bir tanesi olacak.


Web: http://koordinatcayyolu.com.tr/


Geri Dön