19 / 04 / 2024

Ankara Mamak'a yeni moda merkezi!

Ankara Mamak'a yeni moda merkezi!

Kentsel dönüşümle Başkent'in yükselen yıldızı olan Mamak büyük yatırımcıların gözdesi olmaya devam ediyor. Akbaba Moda Plaza ve Sosyete Pazarı açıldı.



Kentsel dönüşümle Başkent'in yükselen yıldızı olan Mamak büyük yatırımcıların gözdesi olmaya devam ediyor. Durali Alıç Mahallesi'nde hizmete giren Akbaba Moda Plaza ve Sosyete Pazarı'nın açılışını Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül ile Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak yaptı. Açılış sonrasında Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ile birlikte alışveriş merkezini içerisini gezen Akgül, "Durali Alıç Mahallesi Mamak ta yaşanan değişimin adeta sembolleştiği bir yer. Önceden kimse buralara yaklaşmak dahi istemezken bu gün Mamak'ın en kıymetli yerlerinden biri hali geldi" dedi. İşyeri hakkında Akgül'e bilgi veren Akbaba giyimin ortaklarından Nagehan Akbaba ise şöyle konuştu: "Toplam 3 bin metrekare alanda 40 personelle başta Mamaklılar olmak üzere tüm Başkentlilerin hizmetinde olacağız." 



Habertürk Ankara


Haber Anayurt'ta şöyle yer aldı


Kentsel dönüşümle Başkent" in yükselen yıldızı olan Mamak büyük yatırımcıların gözdesi olmaya devam ediyor. 


Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül ilçeye gelen yatırımcıları yalnız bırakmıyor. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül ve Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak Duıali Alıç Mahallesi'nde hizmete giren Akbaba Moda Plaza ve Sosyete Pazarı'nın açılışına katıldı. 


Sultan Fatih Caddesi üzerinde hizmete başlayan iş yerleri Mamak'ta istihdama katkı sağlayacak. İşyeri açılışına AK Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammet Abdullah Özer. Mamak Belediyesi Meclis Başkan Vekili Erdal Ak ve çok sayıda vatandaş katıldı. 


Mamak artık yatırımcının da gözdesi Açılış sonrasında Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ile birlikte alışveriş merkezini içerisini gezen Akgül; "Duıali Alıç Mahallesi Mamak'ta yaşanan değişimin adeta sembolleştiği bir yer. 


Önceden kimse buralara yaklaşmak dahi istemezken bu gün Mamak'ın en kıymetli yerlerinden biri hali geldi" dedi. İşyeri hakkında Akgül'e bilgi veren Akbaba giyimin ortaklarından Nagehan Akbaba'da: "Toplam 3000 m2 alanda 40 personelle başta Mamaklılar olmak üzere tüm Başkentlilerin hizmetinde olacağız" dedi. 


Anayurt



Geri Dön