25 / 04 / 2024

Ankara Mamak'ta tapular sahiplerini buldu!

Ankara Mamak'ta tapular sahiplerini buldu!

Ankara Mamak Gökçeyurt Sanayi Bölgesi İmar Tapu Dağıtım Töreni, Eyüp Sabri Tuncer Lojistik Merkezi'nde gerçekleştirildi.



Gökçeyurt Sanayi Bölgesi İmar Tapu Dağıtım Töreni, Eyüp Sabri Tuncer Lojistik Merkezi'nde gerçekleştirildi. Törene, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, AK Parti Grup Başkan vekili Faruk Gültekin, AK Parti  Ankara  1.Bölge Mv. Adayı Ercan Kınacı, Mamak Sanayici ve iş adamları Derneği Başkanı İbrahim Engin,Mahalle Muhtarları,Belediye Birim Müdürleri, Mamak STK temsilcileri, AK Parti Mahalle temsilcileri ve basın mensupları katıldı. Mamak Sanayici ve iş adamları Derneği Başkanı İbrahim Engin konuşmasında; "Doğma büyüme Mamaklı olduğum için Bir İlçenin nasıl geliştiğine burada şahit oldum. Mamak da hayata geçirilen her proje ve yatırım iş adamlarımızı son derece memnun etmektedir. Mamak Belediye Başkanı'nın imza attığı projeler Mamak'a farklı bir değer kazandırmaktadır. Cumhuriyet tarihinden bu yana Mamak'a böyle yatırım yapılmamıştır. Kısacası; Kişi o'dur ki bırakır bir eser, eseri yoksa yerinde yeller eser. Buradan da anlaşılacağı üzere, uzun yıllar Başkanımız Mesut Akgül hayır ile yad edilecektir. Bu vesile ile kendilerine bir kez daha teşekkürlerimi sunarım."dedi. 


"YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN GARANTİSİDİR" 

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül ise konuşmasında; Öncelikle sanayi giriş bölgesine bir cami yapılacağını, bu bölgedeki firma ve sanayicilerin bir araya geleceğini, belediye olarak gerekli destekleri vereceklerini,bir ilçesinin gelişmesindeki en önemli unsurun istikrar olduğunu belirterek, "7 Haziran seçimleri sonucunda bir hükümet kurulamadığından dolayı dört aydır her sektörde olduğu gibi,sanayi sektöründe de tıkanmalar olmuştur. Yatırımlar da durmuştur. Ancak, 1 Kasım dan sonra en kısa sürede de istikrarlı ve güven duyulan istihdama dayalı bir hükümet kurulacaktır. Bunun için siz iş adamlarımızdan ve tabi ki vatandaşlarımızdan da azami gayret ve destek beklemekteyiz. Mamak'ın halen büyük oranda hizmete ihtiyacı vardır. Yıllarca gelen siyasi parti ve iktidarlara rağmen Mamak'ın makus kaderi değişmemiş, hak ettiği hizmeti de alamamıştır. Her zaman çöplüğü, cezaevi ve gecekonduları ile anılmaya maruz bırakılmıştır. Bugün hastaneleri ile,kentsel dönüşüm projeleri ile,yüzme havuzları ve spor kompleksleri ve alt yapıları ile hizmet götürmeye çalışıyoruz.Bunlar yeterli mi elbette değil. Mamaklı hemşehrilerim her zaman en iyi ve en güzeline layıktır. Zira,onlar Anadolu'nun en temiz ve saf insanlarıdır. Bundan sonra da gerekli her türlü yatırım ve istihdamı yapmak için gece gündüz çalışacağız. Yaptıklarımız yapacaklarımızın da garantisidir."dedi. 


Yedigün


Geri Dön