26 / 04 / 2024

Ankara Mamak'ta yapılan yeni konut projeleriyle çöp kokusu son buldu!

Ankara Mamak'ta yapılan yeni konut projeleriyle çöp kokusu son buldu!

Ankara özellikle son 5 yılda inşaat ve konut sektöründe önemli atılımlar gerçekleştirdi. Hızla gelişen, marka projelerin ön plana çıktığı Başkent' te gözler doğuya çevrildi. Mamak'ta yapılan yeni konut projeleriyle çöp kokusu son buldu...



Ankara özellikle son 5 yılda inşaat ve konut sektöründe önemli atılımlar gerçekleştirdi. Hızla gelişen, marka projelerin ön plana çıktığı Başkent'te gözler doğuya çevrildi. Şehir merkezine yakınlığıyla bilinen ama adı yıllarca çöplük kokusuyla anılan Mamak'ta yapılan yeni projelere yatırım yapanlar kaybetmiyor. 


Çankaya ile Mamak'ın kesiştiği noktada yer alan Nata Vega Konut Kuleleri, bölgenin kaderini de değiştirdi. Çöplüğü ile anılan Mamak, Nata Holding imzası taşıyan Konut Kuleleri ile adeta inşaat sektöründe bir ilki gerçekleştirdi. Yatırımcıların gözbebeği haline gelen proje, son dönemde özellikle pilotların ve hekimlerin dikkatini çekti. 


EN BÜYÜK ALIŞVERİŞ VADİSİ 


Dev yatırım, Türkiye'nin en büyük Alışveriş Vadisi olarak bilinen Natavega Alışveriş merkezi ile bölgeyi cazip hale getirdi, iki yıl önce 4+1 konutlarda, 100-150 bin liradan rağbet gören bölgede ev fiyatları bugün 400 bin liradan başlıyor. Nata Holding Gayrimenkul Satış & Pazarlama Koordinatörü Hülya Deniz şunları söyledi: "Başkent'te hızla konut projeleri artmakta. Hep şehir merkezine uzak bölgeler tercih ediliyor. Şehir merkezindeki trafik yoğunluğu, rakamların bizim bölgemize göre daha yüksek olması en önemli nedenler. Nata Vega Konut Kulelerini ise diğer projelerden ayıran özellik çevre yoluna yakınlığı." 


KAPALI DEVRE SİSTEM 


Ankara'nın doğusunu batısıyla buluşturan proje birçok ilke de ev sahipliği yapıyor. Hülya Deniz "151 metrelik yüksekliği ile Ankara'nın en yüksek konut projesiyiz. 46 katlı konutlarımızın güvenliği, 24 saat kesintisiz giriş çıkış kontrollü güvenlik sistemi ve kapalı devre kamera sistemi ile son teknoloji kullanılarak sağlanacak. Bina girişlerinde lobi ve oturma alanları, açıkkapalı otoparklar, engelliler için düşünülmüş rampalar, yangın ihbar ve alarm sistemi ile kalorimetreli merkezi ısınma sistemi, elektrik kesintilerine karşı jeneratör ve eşyaların taşınması için yük asansörleri bulunuyor" dedi. Deniz, "Konutların alt katında kapalı yüzme havuzu, sauna, çok amaçlı spor salonumuz var" diye konuştu. 


Habertürk Ankara 


Geri Dön