16 / 04 / 2024

Ankara Mebuskent Evleri'nde 120 ay sıfır faiz imkanı!

Ankara Mebuskent Evleri'nde 120 ay sıfır faiz imkanı!

Şehrin içinde yeni bir şehir kurma hedefiyle Ankara'nın yeni cazibe merkezlerinden Batıkent Karacakaya'da hayata geçirilen Mebuskent konut projesi, bahar aylarına özel 120 ay 0 faiz kampanyası başlattı.



Projeyi hayata geçiren AYMOR Grup'un Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan, nezih bir iokasyonda kaliteli ve konforlu yaşam için istenen her ayrıcalığın bir arada olduğu Mebuskent'in satışa sunulduğu günden bu yana Ankaralılar'ın büyük ilgisiyle karşılaştığını söyledi. 

Bu ilgiye karşılık vermek için çok özel bir bahar kampanyası hayata geçirdiklerini bildiren Ayhan, "Toplam 602 konutluk 15 katlı 10 blok ve 332 farklı kat tiplerinde villadan oluşan Mebuskent projesi, kurulduğu 388 bin metrekarelik dev alanda çok sayıda ayrıcalığı da barındıracak. Her bütçeye uygun konutlarımız ve uygun ödeme planlarımızla öne çıkarken, bahar aylarını da çok özel bir kampanyayla karşılamak istedik" dedi. 


Ayhan, 120 ay 0 faiz kampanyasıyla özellikle kirada oturup uygun ödeme koşullarıyla ev sahibi olmak isteyenleri hedeflediklerini vurgula AYMOR Grup Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan:"Çift maaşlı bir aile, yıllarca kira ödemek yerine kampanyamızdan fay dal anıp,4-5 yıl sonra neredeyse kira bedeline Mebuskent'te lüks yaşama sahip olabilecek" yarak, şunları söyledi: "Kaliteli ve konforlu yaşama herkesin ulaşabilmesini hedefliyoruz. Çift maaşlı bir aile, yıllarca kira ödemek yerine kampanyamızdan faydalanıp, 4-5 yıl sonra neredeyse kira bedeline Mebuskent'te lüks yaşama sahip olabilecek. Haziran sonuna kadar sürecek kampanyamızla ilgili detaylı bilgi almak isteyenleri, baharın tüm renklerini görmek üzere satış ofisimize bekliyoruz." 


Ayhan Kardeşler, Ayhan Can Kardeşler, Angora Ahşap, HSN inşaat, Taşpınar ve Niğde Pazarı gibi sektörün önde gelen firmalarının AYMOR Grup bünyesinde bir araya gelerek hayata geçirilen Mebuskent Konut ve Yaşam Kompleksi Projesi , "Yeni bir gelecek, yeni bir Ankara" sloganıyla inşa ediliyor. 


1100 rakımla Ankara'nın en yüksek bölgelerinden Batıkent Karacakaya mevkiinde hayata geçirilen Mebuskent, 388 bin metrekarelik bir alana kuruluyor. Proje 10 blokta 602 daire ve 332 villadan oluşuyor. 

Yaklaşık 86 bin metrekaresi yeşil alan olarak planlanan projede 23 bin adet ağaç ve çeşitli bitkilerden oluşan botanik park, 5 bin metrekarelik alışveriş merkezi, spor kompleksi, golf sahası, yüzme havuzu, yürüyüş ve bisiklet yolları, açık hava dinlenme alanları, süs havuzları, otopark ve güvenlik hizmetleri gibi çok sayıda hizmet yer alıyor. 


Ankara 24 Saat


Geri Dön