26 / 04 / 2024

Ankara Nata İncek daire fiyatları!

Ankara Nata İncek daire fiyatları!

Firma: Nata Holding

Proje: Nata İncek

Nata Holding tarafından hayata geçirilen Ankara Nata İncek daire fiyatları hakkında detaylı bilgi için haberimizi okuyabilirsiniz...




 4 blok halinde  Ankara  İncek'te hayata geçirilen  Nata İncek  projesinin satış süreci devam ediyor. Projenin blokları 20'şer kattan meydana geliyor.1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tiplerinin yer aldığı Ankara Nata İncek projesi  Nata Holding  tarafından yükseliyor. 


16 bin 500 metrekare inşaat alanına sahip olan Ankara Nata İncek projesi 176 konuttan meydana geliyor. Ankara Nata İncek daire fiyatları ile ilgili ayrıntılı bilgiler şöyle: 


Ankara Nata İncek daire fiyatları: 


Ankara Nata İncek daire fiyatları 90 metrekare 1 oda 1 salon daireler için 435 bin liradan başlangıç gösteriyor. 


Banka kredisi ile daire alınabilen Ankara Nata İncek ödeme 'lerinde minimum yüzde 25 peşinat ödendikten sonra kalan tutar kredi kapsamında 120 aya kadar vadelendiriliyor. Projede ayrıca tutarın yarısı peşinat olarak ödendiği takdirde kalan miktar 24 ay boyunca faizsiz bir şekilde ödeniyor. 


Ankara Nata İncek daire fiyatları hakkında daha detaylı bilgi almak için projeye (312) 489 83 84 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.


Ankara Nata İncek projesinin 12 bin metrekaresi yeşil alana ayrılmış durumda. Projede kapalı yüzme havuzu, 24 saat güvenlik, oyun alanları, sauna, fitness salonu, kapalı ve açık otopark gibi olanaklar bulunuyor. 



Telefon: (312) 390 55 55

Web adresi: http://www.nataholding.com.tr

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi


projeye sor



Geri Dön