23 / 04 / 2024

Ankara Next Level projesi!

Ankara Next Level projesi!

Firma: Pasifik İnşaat

Proje: Next Level

Pasifik İnşaat'ın girişim ile Ankara'nın Söğütözü ilçesinde yükselen Ankara Next Level projesi 'nin ayrıntılarını haberimizde bulabilirsiniz...





Next Level projesi  Pasifik İnşaat  tarafından hayata geçiriliyor. İnşaat alanı 19 bin 590 metrekareye ulaşan  Next Level  projesi konum olarak Ankara'nın Söğütözü ilçesinde yükseliyor. 5 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon tipinde tasarlanan dairelerin yer aldığı Ankara Next Level projesinin satışları sürüyor.


Ankara Next Level projesi fiyat listesi: 


Ankara Next Level projesi 'nde bulunan konutların fiyatları  761 bin TL ile 1 milyon 882 bin TL arasında değişim gösteriyor.  Ankara  Next Level projesi ödeme bilgileri şöyle: 


Ankara Next Level projesi ödeme: 


Ankara Next Level projesi 'nde yer alan daireler için 18 aya kadar 0 faizle vadelendirme olanağı sunuluyor. Projede aynı zamanda minimum yüzde 25 peşinat ödendikten sonra kalan miktar için banka  kredisi ile ödeme yapılabiliyor. 


Ankara Next Level projesi ulaşım: 


Ankara Next Level projesi adres: Eskişehir Yolu ( Dumlupınar Bulvarı) No:3 Söğütözü / Ankara

Ankara Next Level projesi telefon: 0312 284 47 47


İçerisinde sansör, fuaye, güvenlik, lobi alanları, mutfak bar ve oturma alanları gibi olanakların bulunduğu Ankara Next Level projesi teslim tarihi 2013 yılının Eylül ayı olarak hedefleniyor. 



Telefon: 0312 284 47 47 

Web Adresi: http://www.nextlevel.com.tr/

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön