19 / 04 / 2024

Ankara Next Level satış fiyatları!

Ankara Next Level satış fiyatları!

Firma: Pasifik İnşaat

Proje: Next Level

Londra, Paris ve New York olarak isimlendirilen 3 farklı konseptten meydana gelen Ankara Next Level satış fiyatları için haberimizden yararlanabilirsiniz...



190 bin metrekare inşaat alanı üzerinde Ankara'da inşa edilen  Next Level  Ankara, Ankara'nın ilk karma projesi olma özelliği taşıyor.  Ankara  Next Level satış fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor.


Ankara Next Level,  40 adet suit daire, 65 adet rezidans daire ve 133 ofisten oluşuyor. Londra, Paris ve New York olarak adlandırılan 3 farklı konseptin yer aldığı Ankara Next Level satış fiyatları için haberimizden yararlanabilirsiniz.


Örnek dairelerinin hazır olduğu Next Level Residence, Pasifi İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Ankara Next Level satış fiyatları 7 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor. Projede teslimler Eylül 2013'te yapılacak. 


Ankara Next Level satış fiyatları!


Yüzde 25 peşinatla banka kredisi kullanmanın mümkün olduğu Ankara Next Level Rezidans'ta yer alan rezidans daireler 148 ile 247 metrekare arasında, suit daireler 97 metrekare ile 158 metrekare arasında alanlara sahip. Ankara Next Level satış fiyatları maksimum 8 bin TL olarak belirlendi.


Next Level Ankara Residence'ın olanakları arasında; lounge, kafe/bar, kütüphane, TV bölümü ve 334 metrekarelik teras, yoga/pilates stüdyosu, fitness salonu, masaj odası,  saunalar, buhar odaları, şok duşlar, soyunma odaları ve dinlenme alanları yer alıyor. Ankara Next Level satış fiyatları 7 bin 500 TL'den başlayıp, 8 bin TL'ye kadar yükseliyor.


Telefon: 0312 284 47 47 

Web Adresi: http://www.nextlevel.com.tr/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön