18 / 04 / 2024

Ankara Park Avenue fiyatları!

Ankara Park Avenue fiyatları!

Firma: YDA Grup

Proje: Park Avenue

Ankara Park Avenue fiyatları 335 bin liradan başlangıç gösteriyor. Banka kredisi imkanı ile konut sahibi olunabilen projede 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor...




Park Avenue projesi  Ankara  Yenimahalle'de yaşama geçiriliyor. Proje kapsamında 1.885 adet konut bulunuyor.


Ankara  Park Avenue  fiyatları haberimizin içinde yer alıyor. Ankara Park Avenue fiyatları hakkında bilgi vermeden önce proje hakkında bilgi verelim.


YDA Group imzası taşıyan Park Avenue Ankara Projesi 'nden konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi imkanından yararlanabiliyor.


Park Avenue fiyat bilgisi kapsamında minimum fiyat 335 bin lira olarak belirlendi. Ankara Park Avenue satılık daire tipleri 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.


Ankara Park Avenue fiyatları:

3+1 daireler 335 bin lira ile 456 bin lira, 

4+1 daireler 408 bin lira ile 558 bin lira arasında değişen fiyatlarla satılıyor. Park Avenue fiyatları hakkında daha fazla bilgi almak için satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz.


135 bin metrekare arsa üzerinde yükselen Park Avenue projesinin 15 Temmuz 2016'da teslim edilmesi planlanıyor.


Avenue Ankara Evleri 'nde; spor salonları, kreş, hobi merkezleri, spor alanları, açık hava sineması, evcil hayvan habitatı, çocuk oyun alanları, yüzme havuzları, zen bahçesi bulunuyor.


Park Avenue nerede?


Park Avenue adres: Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Anadolu Bulvarı Üzeri 354.Sokak Park Avenue Satış Ofisi Yenimahalle / ANKARA


Park Avenue Ankara iletişim:

Park Avenue telefon numarası: 0312 386 38 38

Web: www.ydaparkavenue.com.tr






projeye sor



Geri Dön