26 / 04 / 2024

Ankara Park Avenue nerede?

Ankara Park Avenue nerede?

Firma: YDA Group

Proje: Ankara Park Avenue

Ankara Park Avenue nerede?: Metroya 5 dakika, Onkoloji Hastanesi’ne 2 dakika, üç üniversite yerleşkesine 10 dakika mesafede konumlandırılan Park Avenue, ANKA Park’a, Atatürk Orman Çiftliği’ne yakınlığıyla da dikkat çekiyor...




Ankara Park Avenue nerede?


YDA Group tarafından hayata geçirilen  Ankara Park Avenue  projesi görücüye çıktı. Park Avenue projesi Ankara’nın en hızlı değer kazanan bölgesi Anadolu Bulvarı’nda 133 bin metrekare alanda yükseliyor.


Ankara Park Avenue projesi 1.855 adet konuttan meydana geliyor. Park Avenue'de evcil hayvan habitatı, zen bahçesi, açık hava sineması, macera parkuru, model tekne havuzu ve paten pisti gibi sosyal olanaklar yer alıyor. Bunun yanı sıra projede kapalı spor alanları, koşu ve yürüyüş parkurları, karma ve kadınlara özel seçenekleriyle kapalı yüzme havuzları, su oyunlarıyla renklenen havuzlar, bisiklet yolu gibi sosyal donatılar da bulunuyor.


Ankara Park Avenue'de cadde mağazalar,  marka kafe ve restoranlar mevcut. 110 bin metrekarelik peyzaj alanı bulunan ve fiyatların 335 bin TL’den başladığı Park Avenue’de alternatif ödeme planları sunuluyor.


Ankara Park Avenue nerede?


Ankara Park Avenue'nin, Eskişehir Yolu, Konya Yolu, İstanbul Yolu, Kuzey Çevre Yolu gibi tüm ana arterlerle bağlantısı bulunuyor. Metroya 5 dakika, Onkoloji Hastanesi’ne 2 dakika, 3 üniversite yerleşkesine 10 dakika mesafede konumlandırılan Park Avenue, Ankara’nın yeni eğlence merkezi ve doğal parkı ANKA Park’a, Atatürk Orman Çiftliği’ne yakınlığıyla da dikkat çekiyor. 


Ankara Park Avenue adres: Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Anadolu Bulvarı Üzeri 354.Sokak Park Avenue Satış Ofisi Yenimahalle / ANKARA


Ankara Park Avenue iletişim!

Telefon: 0312 386 38 38

Web: http://www.ydaparkavenue.com.tr/



 




projeye sor



Geri Dön