19 / 04 / 2024

Ankara Park Avenue YDA Group imzasıyla yükseliyor!

Ankara Park Avenue YDA Group imzasıyla yükseliyor!

YDA Group; Park Avenue ile “Zor Beğeniyorsanız Çok Beğeneceksiniz” sloganıyla konut sektöründe ilk kez hayata geçirilen farklı sosyal donatılarla öne çıkan ve Ankara’da çıtayı yükselten bir projeye imza atıyor...



ANKARA kökenli YDA inşaat  Ankara  Yenimahalle bölgesinde 800 milyon lira yatırımla toplam 3500 konut hayata geçiriyor.


Kentsel dönüşüm projesinde önce hak sahiplerini ev sahibi yapan şirket ilçe belediyesi ile yaptığı çalışma kapsamında 1500 dairelik sosyal konutları öz sermayesi ile tamamladı. Gecekondu sahiplerini bu projeden ev sahibi yapan şirket sonrasında 1855 konutluk Park Avenue projesini satışa çıkardı.  Önümüzdeki günlerde 155 konutluk bir blok daha inşa edeceklerini söyleyen  YDA İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, “İstanbul’daki betonlaşmanın ve kentsel dönüşüm furyası altında, o hengamenin bir parçası olmak istemiyoruz.


Biz önce hak sahiplerinin yerlerini vererek proje yapacağız” dedi. 133 bin metrekare arsa üzerinde yükselen Park Avenue projesinde 10 adet yatay, 8 adet yüksek olmak üzere toplam 18 blok yer alıyor.  90 bin metrekare peyzaj alanı yaratılan projede 7 bin 500 metrekarelik spor merkezi bulunacak.  Projeyi Temmuz 2016’da tamamlayacaklarını söyleyen Arslan, daire fiyatlarının 340 bin TL’den başladığını ifade etti. YDA İnşaat olarak 21 yılda 25 milyon metrekare alan inşa ettiklerini söyleyen Arslan, yılın son çeyreğinde Ankara’da 5000 konutluk yeni projeye başlayacaklarını kaydetti. Söğütözü’nde ise 360 konutluk lüks proje planladıklarını belirten Arslan, İstanbul Zeytinburnu’nda da 400 konutluk kentsel dönüşüm projesi yapacaklarını dile getirdi.


Hürriyet


Geri Dön