16 / 04 / 2024

Ankara Parkvadi Premium'da metrekaresi 4 bin TL'ye!

Ankara Parkvadi Premium'da metrekaresi 4 bin TL'ye!

Kuzu-Ulubol iş ortaklığı tarafından yapılan Parkvadi Premium'un Teras Evleri metrekaresi 4 bin TL'den satışa sunulu



Ankara'nın en lüks konut projelerinden Parkvadi Premium'un Teras Evleri'nin basın lansmanı gerçekleşti. 'İlk görüşte aşk...' konseptiyle sunulan proje ile ilgili konuşan Parkvadi Evleri Satış Koordinatörü Taşkın Haşemoğlu projeye ilişkin şu bilgileri verdi: '76 adet konuttan oluşan projede 50 adet 280 metrekarelik düz daire, 16 adet açık teraslı dubleks, 10 adet 700-1000 metrekare arasında değişen tripleks daire bulunuyor. Projeyi şehrin orta yerinde 1 milyon metrekare yeşil alan içinde inşa ettik. Kullanılan malzemelerin yüzde 80'i ithal. Düz dairelerin 2, dubleks dairelerin 3, tripleks dairelerin 4 araçlık kapalı otoparkları, 2 günlük su ihtiyacını karşılayacak su depoları, 24 saat kesintisiz elektrik sağlayacak jeneratörleri bulunuyor. Fiber optik kablolama ile mükemmel bir iletişim alt yapısı sağladık. Hızlı internet erişimi, IP TV, 40 kanallı uydu yayını D smart ve Digitürk altyapısı kurduk.' Tripleks dairelerin en alt katında yüzme havuzu, Türk hamamı, sauna, Amerikan bar, spor alanı, duş ve güneşlenme terası bulunuyor. Parkvadi Premium'un Teras Evleri'nde metrekare fiyatı 4 bin TL civarında.
Akşam

Konu ile ilgili basında yer alan diğer haberler

Ankara'nın en lüks konut projesi 'Parkvadi Teras Evler' görücüye çıktı
İstanbul'da görmeye alışık olduğumuz lüks konut projeleri artık Ankara'da da yükseliyor. 'İlk görüşte aşk' konseptiyle çıkan Parkvadi Teras Evler metrekaresi 4 bin TL'den satışa sunuldu

Milyon dolarlık projeler artık sadece İstanbul'da değil Ankara'da da hayata geçiyor. Kuzu-Ulubol iş ortaklığı tarafından, Ankara'nın en lüks konut projesi içinde yer alan premium yaşam tarzının en etkileyici örneği Dikmen Vadisi, Parkvadi Premium'un Teras Evleri metrekaresi yaklaşık 4 bin TL'den satışa sunuldu. İlk andan bir ailenin üç tripleks daire birden aldığı belirtiliyor. `İlk görüşte aşk...' konseptiyle sunulan projenin basın lansmanı dün, Parkvadi Evleri'nde gerçekleştirildi. Parkvadi Evleri Satış Koordinatörü Taşkın Haşemoğlu, Ankara'nın en prestijli projesine ilişkin özetle şu bilgileri verdi:

Dairelerde yok yok
"76 adet konuttan oluşan projede 50 adet 280 metrekarelik düz daire, 16 adet açık teraslı dubleks, 10 adet 700-1000 metrekare arasında değişen tripleks daire bulunuyor. Şehrin orta yerinde 1 milyon metrekare yeşil alan içinde inşa edilen bu projede inşaat sektöründeki en lüks malzemeler kullanıldı. Sitenin, tüm kapalı ve açık alanlarını 24 saat izlemeyi sağlayan güvenlik sistemi var. Giriş güvenlik noktalarıyla konutlar arasında iletişim sağlayacak intercom sistemi mevcut. Fiber optik kablolama  ile mükemmel bir iletişim alt yapısı sağlandı. Hızlı internet erişimi, IP TV, uydu yayını D smart ve Digitürk altyapısı kuruldu. Tripleks dairelerin en alt katında yüzme havuzu, Türk hamamı, sauna, Amerikan bar, spor alanı, duş ve teras bulunuyor. Daireye özel ısıtma, havuz filitrasyonu, su arıtma gibi mekanik ekipmanlar ve tesisler var. Evler akıllı ev donanımına sahip.
Parmak izi ile açılan giriş kapısı ve otomatik kilit sistemi, dış cephe doğramalarındaki manyetik kontak ve ev içinde su taşkını, gaz, yangın, cam kırılma gibi tüm sorunlara karşı tam güvenlik var. Otomasyon sistemi; cep telefonu ve internet üzerinden uzaktan müdahale etme imkânı sağlıyor. Konut içinde ışık, müzik ve perdelerde otomasyona bağlı çalışabiliyor."
Radikal


Geri Dön