25 / 04 / 2024

Ankara Podium AVM 2015'in 3’üncü çeyreğinde açılacak!

Ankara Podium AVM 2015'in 3’üncü çeyreğinde açılacak!

Podium SBS Alışveriş İş ve Yaşam Merkezi AŞ'nin 140 milyon euro yatırımla başkent Ankara'da hayata geçirdiği Podium Alışveriş Merkezi'nin, 2015 yılının 3'üncü çeyreğinde açılması planlanıyor...




Ankara'ya yeni AVM: Podium SBS Alışveriş İş ve Yaşam Merkezi AŞ'nin 140 milyon euro yatırımla başkent Ankara'da hayata geçirdiği Podium Alışveriş Merkezi, önümüzdeki yılın 3. çeyreğinde açılacak. 

Yeni Mahalle'deki Podium Alışveriş Merkezi'nde, 180 mağazanın yanı sıra sinema, spor, eğlence ve restoranlar, süpermarket ve otel gibi pek çok alan bulunacak. Projede, 172 bin metrekare toplam, 61 bin 500 metrekarelik kiralanabilir alan bulunuyor. Ayrıca 120 odalı şehir oteli de yer alacak. 


AVM'nin İstanbul'daki tanıtımında konuşan SBS Alışveriş İş ve Yaşam Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi Nuh Acar, projenin, Ankara'nın kentsel gelişimine paralel şekilde oluştuğunu ifade ederek, "Podium Alışveriş Merkezi'nin hedef kitlesi, şu anda bölgede varolan nüfus ve bu nüfus çevrede artan konut projeleriyle her geçen gün çoğalıyor" dedi. 

Yüzde 62'si kiralandı AVM'nin kiralama ve geliştirme danışmanlığını üstlenen AB Invest'in Başkanı Melih Arslan da, AVM'de toplam kiralanabilir alanın yüzde 62'sinin kiralandığını, yüzde 38'i için de yıl sonuna kadar görüşmelerin tamamlanmasını beklediklerini bildirdi.


Dünya



Geri Dön