23 / 04 / 2024

Ankara Pursaklar Belediyesi yeni parkla inşa ediyor!

Ankara Pursaklar Belediyesi yeni parkla inşa ediyor!

Pursaklar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçedeki yeşil alan çalışmalarına devam ederek yeni parklar inşa ediyor. Pursaklar merkezde bulunan Fatih Parkı’nın devamı niteliğindeki çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.



Pursaklar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçedeki yeşil alan çalışmalarına devam ederek yeni parklar inşa ediyor.

Pursaklar merkezde bulunan Fatih Parkı’nın devamı niteliğindeki çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Parkı kuş bakışı gören noktada çalışmalarını sürdüren ekipler, geniş bir alana yeni kamelyalar kurarak yeni yürüyüş yolu yaptı. Gülay Sokak ile Hürol Sokak’ın kesiştiği noktada çalışmalarını sürdüren ekipler, bordür döşemesini tamamlayıp çim ekimine ve ağaç dikimine başlayacak. Parkın tamamlanmasıyla birlikte alanda akit geçirenler Pursaklar’ı kuşbakışı ile seyredebilecek.

İlçede her geçen gün yeşil alan çalışmasını arttıran Park ve Bahçeler Müdürlüğü, mevcut parkların bakım ve onarımını da yaparak ilçe sakinlerine temiz alanlar sunuyor. Yaz sıcaklarında soluğu parklarda alan Pursaklar halkı ise yapılan hizmetten duydukları memnuniyeti ifade ediyor.



Hürriyet 


Geri Dön